3 SIM Kartlı Telefon: Bluboo Xfire 2

Bluboo’yu, parmak izi testlerinde iPhone 6’yı geride bıraktığı Xtouch modelini üreten şirket olarak hatırlarsınız. Çin’in ‘ucuz fakat sağlam özellikli’ telefon üreticilerinden olan Bluboo, şimdi de dünyanın ilk 3 SIM kartı birden destekleyen akıllı telefonu Xfire 2’yi duyurdu.

Önümüzdeki aydan (Ocak 2016) itibaren 70 dolar etiket fiyatıyla satışa sunulacak olan Xfire 2, 5 inç büyüklüğünde ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde 2.5D kavisli ekrana sahip.

1.3GHz hızında çalışan 4 çekirdekli MediaTek MT6580 işlemciyle gelecek olan Bluboo Xfire 2’de grafik işlemcisi olarak Mali-400 kullanılmış.

Üçlü SIM kart özelliğinden kısaca bahsedecek olursak Bluboo Xfire 2, iki adet Micro SIM ve bir adet standart SIM girişini destekliyor. Aşağıdaki görselde göreceğiniz üzere SIM kart girişleri, cihazın sağ üst kısmında yer alıyor.

İlginç bir şekilde Bluboo’nun resmi sitesinde dahi cihazın kamera ve bellek kısmıyla ilgili bir bilgilendirme yapılmamış. Fakat fiyatını da göz önünde bulundurursak 5/2 MP çözünürlüklerinde arka ve ön kamera (bu arada ön kamerada LED flaş desteği bulunmuyor), 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızayla geleceğini düşünüyorum. (belki bir de microSD kart desteği vardır)

Yalnızca siyah renk seçeneğine sahip olan Bluboo Xfire 2, önümüzdeki aydan itibaren ilk olarak ABD’de 70 dolar fiyatla satışa sunulacak.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir