Apple WWDC Etkinliğinde Neleri Tanıtacak?

Apple WWDC Etkinliğinde Neleri Tanıtacak?

Apple’ın Gelenekleşen Haziran ayında düzenleyeceği bu seneki WWDC etkinliği 13 ve 17 haziran tarihleri arasında gerçekleşecek peki Apple mühendisleri bu etkinlikte bizlere neleri tanıtacak ufak bir bilgilendirme yapalım. Siri tarafından Tarihini öğrendiğimiz WWDC etkinliğinde;

Bizlere bahsedilmesi planlanan iOS,OSX,tvOS ve WatchOS işletim sistemlerinin yeni sürümlerinin yanısıra Mac işletim sistemi için de yenilikler bekliyoruz.

Konferansta iOS, OS X, tvOS ve watchOS’un yeni sürümleri tanıtılacak ve geliştiricilerin test etmesi için ilk beta sürümleri serbest bırakılacak. Apple’ın yeni bir Mac güncellemesi yapması da bekleniyor.

Tabiki herkesin merakla beklediği iPhone ve iPad işletim sistemi iOS 10’nun beta sürümünü tanıtılması beklenirken bilindiği gibi iOS 7 den bu yana çok fazla değişikliğe gitmeyen iOS işletim sistemi busefer bizleri şaşırtabilir.

ios-10-concept-sam-beckett_thumb800

Daha önce paylaştığımız bilgilerde iOS 10’da 72 yeni emojinin ifadelerin de yer alması bekleniyor. Yeni emoji paketinde yepyeni hayvan figürlerinden yiyecek, spor, genişletilmiş ikon seçenekleri bizleri bekliyor

Ayrıca Apple Siri üzerinden üçüncü parti uygulamaların erişimine sağlayacak Siri SDK sistemini açıklaması bekleniyor yani bu sayede Siri Uygulamalar üzerinde rahatlıkla etkileşim yapabilecek.

13 haziran pazartesi Günü Apple WWDC etkinliğini canlı olarak Apple.com ve keynote uygulamaları üzerinden takip edilebilecek. Etkinlik hakkında detaylı bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir