Instagram Canlı Yayın Özelliğini Tanıttı! Nasıl Canlı Yayın yapılacak?

Instagram Canlı Yayın Özelliğini Tanıttı! Nasıl Canlı Yayın yapılacak?

Popüler Sosyal Fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram Canlı yayın özelliğini kendi bloglarında kullanıcılara tanıttı daha önce haberini yaptığımız Instagram canlı yayın özelliği çok yakında sizlerle buluşacak peki Instagram’da nasıl canlı yayın yapılacak ?

ekran-resmi-2016-11-21-21-41-58

Instagram’da hikayeler bölümünün altına eklenecek Canlı yayına başla butonu ile takipçilerinize canlı yayın imkanı suanacak işte instagram bloglarında paylaşılan canlı yayın tanıtım videosu aşağıda bunun yanında özel mesajlarda kaybolan silinen mesaj özelliği de Instagram uygulamasına eklenecek henüz tam anlamı ile kullanıcılara sunulmadı ama yavaş yavaş bazı cihazlarda canlı yayın özelliğine ait bilgiler gelmekte tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz bizi takip etmeye devam edin.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir