iOS 10 beta 4 Güncellemesi Yayınlandı

iOS 10 beta 4 Güncellemesi Yayınlandı

Apple an itibari ile iOS 10 beta 4 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı.Geliştirici hesabı olanlar iOS Developler Center üzerinden veya cihazları üzerinden Ayarlar-Genel- Yazılım güncelleme sekmesinde iOS 10 beta 4 sürümünü cihazlarına indirebilirler.

 

Ekran Resmi 2016-08-01 20.25.24iOS 10 beta 4 ile gelen müzik,parmak okuyucu ve bildirim ekranında ufak düzenlemeler peformans ve hata düzeltmeleri içermektedir ekstra bir özellik gözümüze çarpar ise bildireceğiz.

Geliştirici hesabınız yoksa public beta halka açık sürümü beklemeniz gerekmektedir yada UDID kaydı yaparak iOS 10 beta 4 linki üzerinden ipsw dosyasını indirip kurabilirsiniz tani UDID kaydını alabilmek için geliştirici hesabı olan kişiden bunu yapmasını isteyeceksiniz. Dediğimiz gibi Herhangi bi yenilik fark edildiği an sitemiz üzerinden paylaşılacaktır takipte kalınız ve mobil uygulamamızı indirip haberlerden anında bildirim alarak haberdar olunuz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

iOS 10’un desteklediği ve yüklenebileceği cihazlar :

iPad 4 , iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, 6.nesil iPod touch, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir