iOS 10: Ekranı Uyandır Özelliğini Kapatmak

iOS 10: Ekranı Uyandır Özelliğini Kapatmak

iOS 10 ile hayatımıza giren cihazımızın ekranı herhangi bir tuşa basmadan uyandırma özelliği oldukça beğenilmişti tabi bu özelliği herzaman kullanmak istemeyebilirsiniz.

Örneğin şarjınız azalınca ekranı uyandır modu bataryanızdaki enerjiyi tüketebilir bugün bu yazımızda bilmeyen kullanıcılar için bu özelliği nasıl kapatırız oldukça basit;Ekranı uyandır özelliğini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyiniz.

ekranuyandirAyarlar > Ekran & Parlaklık > Raise to wake ( Uyanma özelliğini ) kapat konumuna getiriyoruz ve artık eskisi gibi home butonuna basarak ekranı uyandırıyoruz. Bu konu ile ilgili çok soru gelmişti iOS 10 ile iPhone kullanmaya başlayanlar için Nasıl yapılır kategorimizde bunun gibi bir çok anlatımı bulabilirsiniz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir