iOS 10 ile Arayan Kişinin Adını Sesli Duyma Özelliği

iOS 10 ile Arayan Kişinin Adını Sesli Duyma Özelliği

iOS 10 Güncellemesi ile birçok yenilik bizleri karşladı bunlardan biride aslında diğer telefonlarda olan fakat iPhone’da olmayan bir özellik olan Arayan kişinin ismini sesli olarak duyma.

Özellik Aktif olduğunda gelen aramaları sesli olarak duyuyorsunuz ayrıca Eğer numara kayıtlı değilse bilinmeyen numara olduğunu belirtiyor yani telefonunuz uzakta ise sizde yerinizden kalmadan kimin aradığını duymak istiyorsanız oldukça güzel bir özellik

Gelin hemen bu özelliği nasıl aktif edeceğiz kısaca anlatalım.

ekran-resmi-2016-09-17-22-44-49

Aktif etmek oldukça basit telefonumuzdan Ayarlar-Telefon-Aramaları Duyur Menüsüne giriyoruz resimde görüldüğü gibi Aramaları duyur kısmına tıkladıktan sonra ister herzaman seçeneği ile yada kulaklık kullanırken sadece arayanın sesini duymak isterseniz bu kulaklık seçeneğini seçebilirsiniz. işte hepsi bu kadar sonra arayanın adını Siri size söylüyor.

 

 

Evet arkadaşlar umarız faydalı olmuştur unutmadan hep hatırlattığımız iOS uygulamamız olan iHaber uygulamasını telefonunuza indirmeyi unutmayın ipuçları ve haberleri anında yakalayın.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir