iOS 10 ile Birlikte Gelen Yeni Emojiler

iOS 10 ile Birlikte Gelen Yeni Emojiler

Eylül ayında yeni iPhone modeli ile birlikte çıkışını yapması beklenen iOS 10, getirdiği bir çok yeni özelliklerinin yanı sıra mesajlaşma içeriklerinin vazgeçilmezleri haline gelen birbirinden farklı yeni ve değiştirilmiş emojilerle birlikte geliyor.

image

Whatsapp ve SMS başta olmak üzere Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal mecralarda da sıkça kullanılan emojiler artık hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Ancak emojileri çok sık kullananların, bir süre sonra aynılarından sıkıldakları da bir gerçek. Buna istinaden uygulama geliştiricilerin klavyeye entegre olarak çeşitli emoji alternatifleri yaptığını biliyorduk.

ios10-yeni-emojiler

Bunu göz önünde bulunduran Apple, birbirinden güzel ve yeni 100’den fazla emoji ile birlikte yeni işletim sistemini tamamen kullanıma sunmayı bekliyor. Şuan hali hazırda iOS 10 beta 4 sürümü ile birlikte kullanılabilen bu yeni emojiler, sadece geliştirici ve açık beta olarak iOS 10 kullanıcıları arasında geçerli. Yani iOS 10 altındaki bir sürümü kullanıyor iseniz malesef yeni emojiler size gönderildiğinde göremezsiniz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir