iOS 10 işletim sistemini donduran mesaj yine hortladı

iOS 10 işletim sistemini donduran mesaj yine hortladı

Evet yanlış duymadınız! bu haber benzerini geçtiğimiz aylarda yapmıştık işte bunlardan bir yenisi ile daha karşı karşıyayız iPhone cihazlarımızı donduran bir mesaj bulundu everything apple pro kanalında paylaşılan bilgilde 3 haneli bir mesaj bunlar “beyaz bayrak “0” rakamı ve “gök kuşağı ” Emojisi 🏳️0🌈  işte bu mesaj.

Video sahibi Yukarıda gösterdiğimiz mesaj herhangi bir mesajlaşma uygulaması üzerinden gönderildiğinde telefonun kilitlendiğini ve kapandığını gösteriyor biz whatsapp üzerinden denedik herhangi bir kapanma olmadı fakat video’da iMessage üzerinde deneniyor olmasıda dikkatlerden kaçmadı.Bu mesajı bilgilendirme amaçlı olarak yayınlıyoruz denemenizi tavsiye etmiyoruz… Konu ile ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu tarz bug’lar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz değerli okuyucularımız unutmadan Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir