iOS 10 Public ( Halka Açık ) Beta 2 Sürümü Yayınlandı

iOS 10 Public ( Halka Açık ) Beta 2 Sürümü Yayınlandı

Apple iOS 10 beta 3 Sürümünü geliştiriciler için yayınladıktan sonra bugünde iOS 10 beta 2 Sürümünü Tüm kullanıcılar için halka açık güncelleme olarak yayınladı sizde iOS 10 beta 2 Sürümünü geliştirici hesabı gerekmeksizin yüklemek istiyorsanız aşağıdaki adımları izlemelisiniz.

Öncelikle Apple Beta Yazılım Yükleme Programına kayıt olmanız gerekli bunun için beta.apple.com  adresine girip, Apple kimliğiniz ile oturum açmanız yeterli olacaktır.

Daha iOS Cihazınızı Kayıt Edeceksiniz

Daha sonra iOS bölümünde bulunan “Enroll your iOS Device” linkine tıklıyoruz sırası ile adımları tamamlıyoruz.

NOT : Cihazınızın yedeğini Almayı unutmayın Beta sürümü test aşamasında olduğu için sorunlar çıkabilir ve eski sürümünüze dönmek isteyebilirisiniz verilerinizi kaybetmemeniz için yedekleme yapmayı unutmuyoruz!

Yedeklemenizi yaptıktan sonra iOS http://beta.apple.com/profile adresine tıklayarak profili Adımları uygulayarak cihazımıza kuruyoruz ve daha sonra Ayarlar →Genel Yazılım güncelleme menüsünden iOS 10 halka açık beta 2  sürümünü telefonumuza indirip iOS 10 keyfini yaşayabilirsiniz. iOS 10 beta 3 halka açık sürümü yayınlandığından onuda haber vereceğiz takipte kalınız ve iOS mobil uygulamamızı indirerek bildirimleri takip etmenizi öneriririz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir