iOS 10’da Fotoğraf ve Videoları Gizleme Yöntemi

iOS 10’da Fotoğraf ve Videoları Gizleme Yöntemi

iOS 10 işletim sisteminde kütüphanenizde bulunan Fotoğraf ve videoları 3.parti uygulama olmadan iOS 10 işletim sistemindeki bu gizleme özelliğini kısaca anlatalım;

iso10fotogizleme

iOS 10 yüklü olan iPhone cihazınızda istediğiniz videoyu veya fotoğrafı gizlemek istiyorsanız aşağıdaki sıralamayı izleyiniz. Öncelikle cihazımızdan Fotoğraflar bölümüne giriyoruz ve gizlemek istediğiniz videoyu veya fotoğrafı seçiyoruz ve sağ alt köşede bulunan paylaş simgesine tıklıyoruz ardından ekranda ortada bulunan gizle seçeneğini seçeceksiniz ve onay penceresi çıkacak işte hepsi bukadar.

gizlemiş olduğunuz dosyayı fotoğraflar kısmında artık göremeyeceksiniz fakat albümler bölümünde gizli isimli dosyada ve spotlight aramasında görebileceksiniz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin değerli okuyucular.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir