iPhone 7 Kulaklığı Olan Lightning EarPods Videosu Sızdırıldı

iPhone 7 Kulaklığı Olan Lightning EarPods Videosu Sızdırıldı

iPhone 7 tasarımı ile iligli aylar önce ortaya atılan iddialardan biri olan 3.5mm kulaklık girişinin kalkacağı idi daha sonra bunu destekleyen resimler videolar geldi ve biz bunları siz değerli okuyucularımız ile paylaşmıştık.

Artık bildiğimiz gibi iPhone 7 modeli ile birlikte hayatımıza girecek olan Lighting girişli yeni nesil EarPods kulaklığının en net görüntüsü videolu olarak sızdırıldı tabiki görüntüdeki kulaklığın orjinalliği tartışılır bize sorarsanız çin malı bir kulaklık olduğu yönünde fakat mantık olarak bizi karşılayacak kulaklık tipi bu olması oldukça muhtemel.

Daha önceki haberlerde Apple’ın lighting port girişine modül şeklinde aparat geliştirildiği sızdırılmıştı fakat burda kulaklık direk lighting port olarak görünüyor işte sızdırılan iPhone 7 de kullanılacak olduğu iddia edilen Lighting girişli Earpods.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir