iPhone 7 Sarı Ekran sorunu Çözümü

iPhone 7 Sarı Ekran sorunu Çözümü

Apple’ın yeni iPhone cihazları piyasaya sürüldükten sonra işletim sistemi ve donanımsal olarak ufak sorunlar kullanıcılar tarafından dillendirilmeye başladı.

436592843872

Apple Destek sayfalarında iPhone 7 cihazlarda Sarı ekran problemi olduğu söylenmekte bu soru bakımından problem olabilir fakat aslında sorun olmadığını söyleyelim ekran filitresi ayarı sayesinde bu problem diye ortada dolanan sorunu çözebilirsiniz.

Bunun için Telefonunuzun Ayarlar → Genel → Erişebilirlik → Ekran Kolaylıkları→Renk Filitreleri Sekmesine giriş yapıyoruz ve Renk Tonlarını açıyoruz ve ardından Alt sekmede bulunan Renk Özü seçeneğindeki seviyeyi sonuna kadar açıyoruz ve Yoğunluk seviyesinide Yan tarafda gördüğünüz resimdeki gibi olmasına dikkat edin.

işte hepsi bukadar iPhone 7 de ki Sarı ekran ince ayarını bu sayede düzeltmiş oluyoruz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin değerli okuyucular.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

 

1 Comment

  1. Mustafa H.

    Varsayılan ayarlarda farklı olan bir şey sorundur. Ayarlardan bunu düzeltseniz bile eğer ekranınız sarı ise sorunlu bir iPhone a sahip olduğunuz anlamına geliyor.

    Benim iPhone 7 Plus da bu sorun ile karşılaştım ve bariz bir şekilde 6s Plus ile karşılaştırınca sarı kalıyor ekran.

    Müşteri hizmetlerini arayıp cihazı iade ettim.

    14 iş günü içerisinde iade veya değişim yapmak yasal hakkınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir