iPhone 7 ve 7 Plus 28 Ülkede Ön Siparişe Sunuldu

iPhone 7 ve 7 Plus 28 Ülkede Ön Siparişe Sunuldu

Apple’ın 7 Eylül Tarihinde tanıttığı iPhone 7 ve iPhone 7 PLus 28 ülkede eş zamanlı ön siparişe sunuldu bu 28 ülke içinde Türkiye şimdilik maalesef bulunmuyor ve Turkiye satış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmadığını belirtelim.

iphone-7-fiyat

Avrupa fiyatları olarak 32 Gb kapasiteli 759 Euro ve 899 Euro fiyat aralığı olarak belirlendi Türkiye için muhtemel fiyatlar iPhone 7 için 7.400 TL ve iPhone 7 Plus için 3.900 TL olacağına dair söylentiler var bizce  temiz bir 4.000 TL yi gözden çıkaracağımızı düşünüyoruz avrupa ve amerika fiyatları ile karşılaştırırsak ve ülkemizdeki vergileri hesaba katarsak her zamanki gibi pahali fiyat üzerinden ülkemizde satışa sunulur diye düşünüyoruz.

iPhone ile ilgili haberlerimizi anında almak istiyorsanız mobil uygulamamız olan iHaber uygulamamızı telefonunuza indirmeyi unutmayın ve takipte kalın.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir