iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın Batarya Bilgileri Gün Yüzüne Çıktı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın Batarya Bilgileri Gün Yüzüne Çıktı

Geçtiğimiz hafta Tanıtılan iPhone 7 ile iPhone 7 plus’un batarya bilgilerini lansmanda rakamsal olarak paylaşmayıp şimdiye kadar çıkmış iPhone modellerinden 2 saat daha fazla kullanabileceğiniz bir iPhone modeli olduğu belirten apple kullanıcılarını ucu açık bir karşılaştırmaya soktu.

Çin kaynaklı haberde iPhone 7’nin bataryası iPhone 6s ile karşılaştırılsa %14 daha dayanıklı olduğunu ve 1960 mAh olduğunu belirtti bildiğiniz gibi iPhone 6s batarya kapasitesi 1715 mAh aradaki farkı rakamsal olarakta ayırt edebiliyoruz

Gelelim iPhone 7 plus’un bataryasına Apple iPhone 7 plus’un bataryasından çok emin olmasının sebebi iPhone 7 plus 2900 mAh olmasıdır yani eski model iPhone 6s plus’un 2750 bataryasına oranla %6 daha büyük. Tabi bu veriler bizi eski teknoloji ile yanıltabilir sonuçta iPhone 7 plus üzerinde çift kamera bulunuyor iPhone 6s’de bu teknoloji yoktu günümüze göre karşılaştırma yaparsak bizce gelen yenilikler bu mAh değerini eşitliyor diyebiliriz.

Haberlerimizi anlık almak isterseiniz iPhone veya iPad cihazınıza iOS uygulamamız olan iHaber uygulamamızı indirmenizi tavsiye ediyoruz değerli okuyucularımız.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

1 Comment

  1. Sesli

    iPhone 7 beklediğim
    Gibi çıktı yine ayni sekil bir değişiklik
    Yok ama siyah versiyonu güzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir