iPhone 8 de Cam kasa ve Kablosuz Şarj olacak iddiası

iPhone 8 de Cam kasa ve Kablosuz Şarj olacak iddiası

Apple’ın iPhone 8 modeli için iddialara başlandı bile halbuki iPhone 7 henüz tanıtılmışken iPhone 7s Serisi çıkmamışken bile Apple’ın gelecekteki modelleri hakkında sızıntılar devam ediyor bunlardan yenisi iPhone 8 de daha önceki benzer bir tasarım bizleri beklediği belirtiliyor.

Kaynağın sahibi Ming-Chi Kuo biliyorsunuz ki Daha önce verdiği bilgilerin neredeyse yüzde 90’ı doğru çıktı diyebiliriz şimdiki iddiası iPhone 8 de cam malzeme kullanılacağı ve ekran olarak OLED sisteme geçeçeği kulislerde konuşulmaya başladığını ifade etti.

Yukarıda yazdığım daha önceki benzer tasarım iPhone 4 ve iPhone 4s de kullanılan cam kaplama kasa olduğu için apple’ın bunu yapmasındaki öncelik amacı Kablosuz şarj sistemi olduğuda belirtiliyor tabi belirtmekle yetmiyor daha bunu konu ile ilgili milyon tane bilgi gelecektir biz haberler geldikce sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

haberlerden hızlıca bildirimler için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin değerli okuyucular.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir