iPhone Etkinleştirme Sorunları 2019

iPhone cihazınızı etkinleştirme sırasında Karşılaşılan sorunlar olabiliyor bu sorunların olmaması için sizlere birkaç bilgi vereceğiz.

Etkinleştirme Hata mesajları

“Etkinleştirme sunucusu geçici olarak kullanılamadığı için iPhone’unuz etkinleştirilemedi”

“Bu iPhone’a takılı SIM kart desteklenmiyor gibi görünüyor”,

“iPhone tanınmıyor ve hizmet için etkinleştirilemiyor”

“iTunes aygıtınızı doğrulayamadı” şeklinde gibi olabilir.


Etkinleştirme Kilidi Kontrol Durumunu Sorgulama 

iphone etkinleştirme hatalari

iPhone ve iPad veya Apple Watch sahibi değiştirmeden önce satın aldığınız cihazın etkinleştirme kilit durumunu Aşağıdaki  Activation Lock adresinden  kontrol edenbilrisiniz.

iCould – Activationlock


 iPhone Etkinleştirmeye başlamadan önce ;

iPhone’unuzda SIM kart kullanılıyorsa kartın iPhone’unuzda olduğundan emin olun. Etkin bir sözleşmeniz olmasa da, iPhone’unuzu etkinleştirmek için SIM kart gereklidir.

SIM Yok hatası alıyorsanız bu hata nın sebebi  SiM kartınız hasarlı veya pin kilitli olduğunda ya da telefona takılı bir SIM kart yoksa SIM Yok geçersiz bir sim kart ise bu hata yı görebilirsiniz.


Etkinleştirme Sırasında Şu adımları izleyin

  1. Apple’ın Sistem durumu  Sayfasındaki listeyi bulun. iOS Aygıtını Etkinleştirme ifadesinin yanındaki kutu yeşil değilse sunucu kaynaklı problem olduğunu söylebiliriz ve iPhone’unuzu etkinleştirmeyi bir müddet sonra tekrar deneyin.
  2. Sorulursa parola girin. Parola isteniyorsa, Bu sayfada’dan Etkinleştirme Kilidi iPhone’umu Bul özelliğinden etkinleştirilmiş olabilir.
  3. iPhone’unuzu yeniden başlatın.
  4. Wifi ile etkinleştirmeyi deneyin bazen Hücresel Veri bağlantımız yetersiz olabiliyor etkinleştirme için.
  5. Eğer iPhone’unuzu iTunes üzerinden etkinleştirmeye çalışıyor ve hata alıyorsanız  iTunes iTunes’in son güncel sürümünün kurulu olduğundan emin olun.

Evet arkadaşlar Bu yazı iPhone etkinleştirme Sorunlarına Umarız ki Biraz olsada yardımcı olmuştur.  Yeni Anlatımlarla Görüşmek üzere.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir