iPhone Numara yedekleme

Advert

iPhone kullanicilarinin genelde karşılaştığı sorulardan biriside iPhone’da Numara yedekleme veya kopyalama işlemleridir aslında çok karmaşık bi durum değildir bir çok numara yedekleme yöntemi vardir bunlardan en kolay olanlari sizler için anlatacağız.

1.Yöntem iTunes uygulamasi üzerinden yedekleme işlemidir.Klasik iPhone uygulamalari,resimleri,numaralarinizi iTunes üzerinden yedekle yapabilirsiniz cihazimiz bilgisayara bağlıyken eş zamanla ve yedekle diyip bilgisayarimiza telefonumuzun içindeki herşeyi yedekleyebiliyoruz.

2.Yöntem my Contacts backup uygulamasi ile yedekleme tavsiye ettiğim yöntem budur öncellikle app store’den my contacts backup uygulamasini telefonumuza kuruyoruz daha sonra uygulamayi açıp yedekle tuşuna basıyoruz ve email adresimize telefon rehberimizin bir yedeğini yolluyoruz. bu uygulama vcf olarak rehberimizi mailimize ek olarak gönderiyor istediğimiz zaman oradan alıp herhangi bir telefona yada başka bir iPhone’a numaralarimizi kolayca aktarabilmemizi sağlıyor.

3.Yöntem iCloud servisi üzerinden yedekleme aslinda bu da kolay yöntemlerden bitanesidir öncellikle iCloud servisimizin iPhone’umuz da aktif olduğundan emin oluyoruz ve daha sonra ayni menüden yedekleme menüsünden kişiler butonunu aktif hale getiriyoruz. artık isin icloud şifreniz ile herhangi bir apple cihazina giriş yaptığınızda numaralariniz otomatik olarak telefonunuza yüklenecektir.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir