iPhone’u Donduran mesaj yeniden hortladı!

iPhone’u Donduran mesaj yeniden hortladı!

iPhone’nun donmasına neden olan mesaj bugu yeniden hortladı iOS 9 üzeri sürümlerde görünen bu açık nedir gelin biraz bahsedeyim iCloud drive ile yayılan iOS 9 ve üstü sürümleri kapsayan bu açık cihazın kilitlenmesine yol açıyor. Vcf uzantılı dosya gönderildiği anda ve sizde gelen bu vcf uzantılı dosyayı mesajlar üzerinden açmaya çalıştığınızda telefonunuzu kitliyor.

tabi hemen Mesajlar uygulamasından çıkıp kurtulmak istiyorsunuz işe yaramıyor karşınıza beyaz bir sayfa göreceksiniz apple bu konu ile ilgili acilen güncelleme yayınlamalı eğer böyle bir hata alırsanız ilginçtir ama bu linke tıklayarak sorunu çözebiliyorsunuz. Konu ile ilgili videoyu aşağıda paylaşıyoruz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

1 Comment

  1. Yalinayak

    Videoda soldaki telefonda bulunan duvar kağıdını nerden bulabiliriz. Telefonun içi görönen duvar kağıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir