iTunes Üzerinden iPhone’a Zil Sesi Yapma Yöntemi

iTunes Üzerinden iPhone’a Zil Sesi Yapma Yöntemi

Merhabalar bugün iPhone Haber Nasıl yapılır bölümünde sizlere iPhone Telefonlarımıza yeni bir zil sesi yapma yöntemini anlatacağız. İhtiyacımız olan iTunes Uygulamasının son sürümü öncelikle iTunes Uygulamasını açıp Yukarıdan Düzen → Terchiler → İçe Aktarma Ayarları sırasını izliyoruz ve Şununla içe aktar bölümünün AAC Encoder olarak seçili olduğuna dikkat ediyoruz Daha Sonra iTunes Mağazasına girip zil sesi yapmak istediğimiz şarkıyı seçiyoruz Daha sonra aşağıda görüldüğü gibi sağ tuşa tıklayarak bilgi ver” seçeneğini seçiyoruz.

ituneszilsesi

Zil sesi yapacağımız parçanın üzerine gelip bilgi ver seçeneğine tıkladıktan sonra burada durdur bölümünü 30 saniye olarak aylıyoruz ve kayıt ediyoruz aynı şekilde başlat bölümünüde istediğiniz süre olarakta ayarlayabilirsiniz yani bu sizin zil sesinizin çalacağı süre aralığı oluyor.

ituneszilsesiyap

Daha sonra yukarıda gördüğünüz gibi Dosya → Dönüştür → ACC Sürümünü Yarat Seçeneklerini takip ediyor ve şarkının 30 saniye uzunluğundaki zil sesini ACC uzantısını oluşturucak ardından bu dosyayı iTunes Zil sesleri bölümüne atıp senkronize etmeniz yeterli olacaktır.

Bir çok iTunes üzerinden zil sesi yapma yöntemi bulunmaktadır bunlardan biride bu yöntem olduğundan sizlerle paylaşmak istedik umarız faydalı olmuştur.iPhone hakkında daha fazla ipuçlarını herkes’den önce öğrenmek isterseniz iPhone Haberleri iHaber Teknoloji haberleri uygulamamızı indirmenizi tavsiye ediyoruz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir