Mobil Oyun haberlerinin adresi “Mobidictum”

207493_8u60aqyx1kxe89y13oytk8d7vi

Mobidictum, mobil oyunların habercisi olma misyonuyla 2015 yılının sonlarında yayın hayatına başlamıştır. Alanında tecrübeli ekibiyle beraber, mobil oyun haberleri ve incelemeleri yaparak, okuyucularına kaliteli ve zengin içerik sağlamayı amaçlamaktadır. Türk oyun sektörünün kalkınmasında, yerli bağımsız geliştiricilerin oyunlarını duyurmalarında yardımcı olmak isteyen Mobidictum, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için, yerli bağımsız geliştiriciler ile iletişimini arttırmaya, adını belki de duymadığınız Türk yapımı oyunlara ulaşmaya çalışıyor.

Mobil oyun geliştiriciler, sosyal medya üzerinden ya da site üzerinden oyunları hakkında bilgi gönderebiliyorlar. Oyununuz, oyun inceleme ekibi tarafından değerlendirildikten sonra size geri dönüş yapılıyor. Eğer olumlu bir geri dönüş olursa, oyununuzun haberi veya tanıtımı sitede yayınlanıyor. Oyununuz belli kriterlere uygun değilse, inceleme ekibi tarafından size oyununuzu, yayınlanması için gerekli olan kriterlere uygun hale getirmeniz için geri bildirim veriliyor.

Şahıs veya şirketler, kendi bilgilerini paylaşmak için site yöneticileri ile irtibata geçebilir, Mobidictum Kütüphanesindeki yerlerini alabilirler. Mobidictum Kütüphanesi yerli bağımsız geliştiricilerin/firmaların, kitlesi sadece mobil oyun severler olan Mobidictum’da kendilerini tanıtabilme imkanı sunuyor. Kütüphanenin zenginliği, iş başvurusu yapmak isteyen mobil oyun geliştiriciler için çok önemli. Böylece geliştiriciler mobil oyun yapımcısı firmalara kolaylıkla ulaşabiliyor.
Siz de Mobidictum’daki yerinizi alın, Türkiye’deki oyun gelişimini takip edin, rakipleriniz neler yapıyor öğrenin, yeni fikirler edinin. firmalar hakkında bilgiler edinin ve isminizi daha büyük kitlelere duyurun.

Homepage

207493_6pifz9iq48eqpakcnlfyge3ik9

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir