Samsung Gear iPhone Nasıl Bağlanır ? Anlatımı

Samsung Gear iPhone Nasıl Bağlanır ? Anlatımı

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung akıllı saatleri de iPhone cihazlarımızda kullanabiliyoruz bu yaızmızda iPhone ve Samsung Gear saatlerini birbirleri ile nasıl eşleştireceğiz hızlı ve pratik bir şekilde anlatacağım

Öncelikle iPhone’umuzun Bluetooth özelliğini aktif hale getiriyoruz ardından Saat’inizi ilk kez telefonda kullanmayacaksınız muhtemelen yada daha önce samsung cihazlarda kullandıysanız saatiniz üzerinden ayarlar > gear bilgisi > gear sıfırlama diyerek saati fabrika ayarlarına döndürüyoruz.

ekran-resmi-2017-01-17-20-29-30
Sonra App Store’a gidin ve arama çubuğuna ‘Samsung Gear S‘ yazıp veya bu linke tıklayarak Samsung gear S uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve ardından klasik akıllı saatini nasıl kuruyorsanız iPhone cihazınız üzerinde samsung gear akıllı saatinizi eşleştirmeye başlıyorsunuz.

Uygulamaya giriş yapıp gearı bulması için uygulama üzerinden tarama yapıyoruz saatin ismine tıklıyoruz ardında akıllı saatinizden onaylıyorsunuz. işte hepsi bu kadar.Evde kullanamadığınız android akıllı saatiniz varsa değerlendirip iPhone üzerinde kullanabilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir