Whatsapp için Hikayeler Özelliği Geliyor!

Whatsapp için Hikayeler Özelliği Geliyor!

Snapchat’in Hikayeler özelliği Whatsapp uygulaması üzerinde test edilmeye başlandı, Facebook Whatsapp’ın tüm özelliklerini kendi sistemine uyarlamaya kararlı şimdi Whatsapp için hikayeler özelliği yolda!

Whatsapp durum güncellemeri üzerine gelmesi planlanan hikayeler özelliği test edilmeye başlandı. Status ( Durum ) menüsü altında gelecek olan bu özellik sayesinde seçtğiniz kişilere video yada fotoğraf paylaşma imkanı doğacak. Şimdilik test aşamasında olan bu özelliğin çok yakında geleceğini düşünüyoruz.

iphonehaberwhatsappsnapchat

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi Yeni durum ekle özelliği sayesinde istediğiniz görüntüyü seçtiğiniz arkadaşlarınız görecek.Bizce bu tarz özelliklerin Önce Instagram daha sonra facebook vs. Gelmesi çok güzel değil sonuçta farklılık her zaman iyidir yani Whatsapp’ın özü bu tarz yenilemeler ile bozuluyor diye düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgiler resimler geldikce sizlerle paylaşacağız.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin değerli okuyucular.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir