WWDC 2017 CANLI YAYIN İZLE

WWDC 2017 CANLI YAYIN İZLE

Beklenen gün geldi WWDC 17 etkinliğinde tanıtılması beklenen iOS 11 güncellemesi ile ilgili yenilikleri apple Turkiye saati 20:00’da canlı yayınla bizlere akataracak.

Dünya geliştiriciler kongresi 2017’de yen iPad ve yeni macbooklar ayrıca Apple’ın göz bebeği sanal asistan Sirininde geliştirilen yönleri bizlere aktarılacak tabi en önemli iki detay MacOS ve iPhone’nun stabil işletim sistemi iOS’un yeni sürümü olacak olan iOS 11 güncellemesine odaklanacağız. Apple geçtiğimiz yıllara oranla donanım ve kasa sızıntılarını önleyemese’de yazılmsal olarak sızıntıları azalttığını söylecek olursak iOS 11 tam anlamı ile kapalı kutu diyebiliriz .

WWDC 2017 etkinliğini farklı cihazlarda izleme yöntemlerinide paylaşalım istedik;

iOS ve macOS cihazlar için WWDC 2017 izleme yöntemiir

iOS ve macOS kullanıcıları için çok fazla uğraşmadan apple.com/live adresini safari üzerinden açmanız yeterli olacaktır. Unutmayın safari üzerinden açacaksınız  diğer tarayıcılar’dan canlı yayına erişemezsiniz.

Windows işletim sistemi üzerinden canlı yayını izlemek için

Windows 10 kurulu bir bilgisayarınız var edge tarayıcısı üzerinden yukarıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz eğer ki windows 10 yüklü değil se yapmanız gereken VLC video izleme uygulamasını indirip uygulamayı açın Medya > Ağ Akışını Aç diyip apple.com/live linkini yapıştırıp yayını izleyebilirsiniz.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir