Yeni iPhone ile parmak izi tarayıcısı gerçek mi oluyor ?

Bilindiği üzere bu parmak izi efsanesi iphone’ların ilk serisinden bu zamana kadar söylenir ve Apple storede birçok gereksiz parmak izi uygulamalarınada denk gelmiş hatta indirip denemişliğiniz vardır 🙂 Ama bu seferki haberde bu olayın gerçekleşeceğine yönelik belirtiler ver haberde;

iPhone Çıkaracağı yeni serisinde kullanacak olan ios7 işletim sisteminde olacağı idda edilen parmak izi tarayıcısı ve daha başka türlü iddaa lar ve Yeni nesil iPhone hakkındaki beklentiler,Worldwide Developers Conference etkinliğinin yaklaşmasıyla yoğunlaştı. Tasarımcı Federico Ciccarese, söylentilerden yola çıkarak, yeni işletim sistemi iOS 7’yle sunulacak olan iPhone 5S hakkındaki çizimlerini internette sundu. Ciccarese’nin sunduğu çizimde, açma tuşunun yerini alan ‘parmak izi tarayıcısı’ bulunuyor.

En çok dikkat çeken özellik ise 5S’in kıvrımlı ekrana sahip olması. Mashable sitesinde yer alan habere göre, konuya yakın bazı kaynaklar parmak izi tarayıcısının iPhone 5S’te olmayacağını ileri sürdü. Bu teknolojinin iPhone 6 ile sunulması bekleniyor. Gelen haberlere göre iPhone 5S, sonbaharda plastik iPhone ile satışa sunulabilir.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir