Apple, iOS 12.3.1 Sürümü ile Eski model iPhone’ların Pil Ömrü iyileşiyor

Apple, iOS 12.3.1 Sürümü ile Eski model iPhone’ların Pil Ömrü iyileşiyor

Daha önce bir çok apple kullanıcısının sorununu bu sefer apple dinledimi ?diyerek cümlemize başlıyoruz bildiğiniz gibi Apple’ın eski modellerde yeni gelen güncelleme ile şarj problemleri ve şarj tüketimi oldukça can sıkıcı olmuştu. işte bu noktada bir haber  iAppleBytes tarafından yayınlanan teste sonuçlarına göre Apple, iOS 12.3.1 güncellemesi ile birlikte eski iPhone modellerinin şarj sürelerinin belirgin bir şekilde iyileştirdiğini belirtiyor.

iAppleBytes, Apple’ın batarya süresini iyileştirdiğini daha açık bir şekilde göstermek için Geekbench 4 batarya testini sırasıyla iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 ve iPhone 8 modellerine uyguluyor. Tüm cihazların şarj süreleri hem birbirleriyle hem de iOS 12.3 ile çalışan sürümleriyle karşılaştırılıyor.

Geekbench pil testinde iPhone 5’ler, iPhone 6 ve iPhone 7 sırasıyla 2 saat 35 dakika, 2 saat 34 dakika ve 2 saat 58 dakika sürdü. İOS 12.3.1 güncellemesinden sonra, iPhone 5’ler toplam 2 saat 49 dakika boyunca 14 dakika daha sürmüştür.

İPhone 6 pil ömründe iyi bir darbe gördü ve 18 dakika daha uzun sürdü – 2 saat 34 dakika ila 2 saat 52 dakika. İPhone 7’ye gelince, pil ömrü de 18 dakika arttığı gözlemlenmekte

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir