Apple, üç yeni iPad tanıtmayı planlıyor!

Apple, üç yeni iPad tanıtmayı planlıyor!

Apple’ın iPad ile ilgili suskunluğunu 2017 de bozacağı iddia edildi Son zamanlarda Yeni iPhone, Apple Watch, Mac Modellerini kullanıcılarına sunan Apple iPad modelleri ile ilgili tam bir kapalı kutuydu. Sabah AirPods Üretim tarihinin Aralık ayı olduğu haberini yayınladığımız aynı kaynaktan gelen bilgilere göre ;

Apple yakında yeni iPad modellerini kullanıcılara sunacağı ve Mart 2017 tarihinde tam üç Adet iPhone modeli tanıtacağını belirtti bunlardan 2 tanesi 9.7 inç ve 12.9 içn iPad Pro modelinin yenilenmiş modeli olacak diğeri ise tamamen yeni tasarım cerçevesiz iPad modeli olarak beğeniye sunulacağı iddia edildi.

ekran-resmi-2016-11-12-19-22-00

Son olarak yeni iPad modelleri arasında Mini modeli artık gelmeyeceğide detaylar arasında bildirildi diyoruz ve iPad sevenler için konu hakkında detaylı bilgiler geldikçe sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir