Firefox Sonunda Windows 64 Çıktı

Mozilla Firefox, sektörde varlığını sürdüren en güvenli internet tarayıcısı olarak biliniyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip olmasına rağmen Mozilla Firefoz, bugüne kadar sadece Windows 32 bit için uyumluydu, ancak yapılan açıklamayla birlikte internet tarayıcısının 64 bit versiyonunun da kullanıma sürüldüğü belirtildi.

Mozilla sektöründe bulunan en güvenli internet tarayıcısı olma ünvanına sahip ancak maalesef en hızlısı değil. Bunun en büyük nedeni Mozilla’nın şimdiye kadar 32 bit versiyonunu kullanıyor olmasıydı. Şimdi ise yeni duyurulan 64 bit’lik versiyonu ile tarayıcı, Windows 7 ve daha yeni işletim sistemleri kullanan kullanıcıların bilgisayarlarından daha hızlı çalışabilecek ve kullanıcılarına güvenliğin yanı sıra tatmin edici bir hız da sunabilecek.

Aynı zamanda 64 bit versiyonu ile birlikte Mozilla’nın gelişmiş güvenlik düzeyine ve yüksek uygulama uyumluluğuna sahip olacağı da bildirildi. Mozilla’nın kullanılmasının ana nedeni olan güvenliğin artırılmış olması, bu internet tarayıcısının kullanıcılarını oldukça sevindirecektir.

Kaynak: Engadget

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir