Hangi Bankadan Kredi Almak Daha İyi

Hangi Bankadan Kredi Almak Daha İyi

Bankalardan kredi almak istiyorsanız ana amacınız, size en uygun koşullarda kredi verebilecek bir banka bulmak olacak. Elbette bankalar da, en iyi müşterilere kredi vererek, verdikleri paranın geri dönmesini isteyeceklerdir. Bu nedenle, bankalardan kredi çekerken, ilk olarak kredi notunuzun ve gelirinizin uygun olması gerekiyor. Eğer bankalardan kredi çekebilecek profiliniz bulunuyorsa, hangi bankanın daha iyi avantaj sağladığını belirlemeniz gerekiyor.

Türkiye’de bankaların kredi faizleri birbirine yakındır, ancak yine de bazı bankalar, daha fazla müşteri edinebilmek amacıyla kredi faizlerini daha uygun koşullarda tutmaktadır. Ayrıca yine bazı bankalar, daha kötü profile sahip kişilere de kredi vermektedir. Bu kapsamda, amacınız daha uygun faizler ile kredi çekmekse tercih etmenizi önerdiğimiz bankalar, daha uygun faiz koşulları sağlayan bankalardır.

Türkiye’de son dönemde dijital bankalar ortaya çıktı ve bu bankaların şubeleri olmaması nedeniyle daha uygun faiz koşulları sağlanıyor. Bunlar arasında Cepteteb ve Enpara ciddi oranda uygun faiz koşulları ile kredi sağlıyor. Ayrıca yine uygun faizler sunan bankalar ise, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Ing Bank.

Eğer profiliniz yeterince iyi değilse de başvurmanız gereken bazı bankalar bulunuyor. Elbette bu bankalar, çok kötü profillere kredi vermiyor, ancak daha düşük profiller için kesinlikle başvurmakta yarar var. Bu bankalar ise Alternatifbank, HSBC ve Fibabanka. Bu bankalar daha düşük kredi notlarına da kredi vermektir. Eğer gelir belgeniz varsa ve gelir durumunuz düşükse de mutlaka başvurmanızı öneririz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir