iOS 10.2.1 Yayınlandı!

iOS 10.2.1 Yayınlandı!

Apple an itibari ile iOS 10.2.1 Güncellemesinin final sürümünü sonunda yayınladı bu güncelleme iOS 10 sürümünün 2.büyük güncellemesi olarak görülüyor iOS 10.2.1 güncellemesini cihazınız üzerinden OTA desteği ile Ayarlar > Genel > yazılım güncelleme bölümünden güncelleyebilirisiniz.

iOS 10.2.1 sürümünün betalarında herhangi bir yenilik keşfedilmemişti Öncelikle güvenlik güncellemesi ve performans iyileştirme sürümü olarak görebiliriz fakat final sürümünde kayda değer bir yenilik gözümüze çarptığınıda sitemiz üzerinden paylaşacağız iOS 10.2.1 ile birlikte  yeni TV uygulamasını, iMessage için yeni ekran efektleri, Müzik uygulaması geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri sizleri bekliyor.Dediğimiz üzere herhangi bir yenilik gözümüze çarptığı an paylaşacağız..

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir