iOS 12.2 Güncellemesi ve Batarya performansı

iOS 12.2 Güncellemesi ve Batarya performansı

Merhaba arkadaşlar iAppleBytes YouTube kanalı, yeni güncellemenin bataryayı nasıl etkilediğini merak etti ve iOS 12.1.4 ile iOS 12.2 sürümlerinin batarya performansını karşılaştırdı. Gelen Yeni güncellemeyle Apple News ve Apple News+ uygulamaları yenilendi ve ‘jailbreak’ işlemine karşı bazı kısıtlamalar geldi. Jailbreak ve benzeri işlemleri cihazınıza uygulamıyorsanız telefonunuzu son sürüme rahatlıkla yükseltebilirsiniz.

Gelen iki Yeni güncellemede de batarya ömrünün test edildiği 14 dakikalık videoyu izleyerek sonuca kendi gözlerinizle de şahit olabilirsiniz ancak özetleyecek olursak videoda iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 ve iPhone 8 modelleri, iki iOS sürümünde de Geekbench batarya testine tabi tutuluyor ve sonuçların bazı tutarsızlıklar içerdiği ortaya çıkıyor.

Cihazlardan birinde batarya ömrü yükselirken diğerinde düşüyor ve değişen oranlar da göze batacak cinsten değil. Yani güncellemeyle batarya ömrünü tehlikeye sokacak ciddi bir fark gözlemlenmiyor.

Sizde iOS 12.2 güncellemesindeki batarya performansı için videoyu izleyerek karşılaştırmasını tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir