iPhone 12 veya iPhone 12 Pro Nasıl Kapatılır

iPhone 12 veya iPhone 12 Pro Nasıl Kapatılır

Yeni bir iPhone 12 veya iPhone 12 Pro aldınız ve onu bir iPhone 6s, iPhone 7 veya iPhone 8’den mi yükseltiyorsunuz ? Cihazı kapatmaya çalıştığınızda bir sürprizle karşılaşacaksınız. İPhone’unuzu kapatmak için güç düğmesine uzun süre bastığınız günler geride kaldı. iPhone 12 ve iPhone 12 Pro’da bir güç düğmesi varken, iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’yu kapatmak için düğmeye uzun süre basamazsınız.

iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nuzu kapatamıyorsanız utanmanıza gerek yok. Bu telefonları kapatma işlemi, önceki iPhone’lardan ve piyasadaki hemen hemen tüm diğer akıllı telefonlardan farklıdır. İPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nuzu nasıl kapatacağınızla ilgili aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

1.Adım Yan düğmeye ve Sesi Aç / Kapat düğmesine basın ve basılı tutun

iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nuzdaki Yan tuşa ve Sesi Açma veya Sesi Kısma düğmesine aynı anda basmanız ve basılı tutmanız gerekir. Telefonun ekran görüntüsü almaması için düğmeleri bırakmayın.

2.Adım: ‘Kapatmak için Kaydırın

Güç menüsü açılmalıdır ve üstte bir ‘Kapatmak için Kaydır’ kaydırıcısı göreceksiniz. İPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nuzu kapatmak için sağa sürükleyin.

Ayrıca buradan SOS kaydırıcısını sağa sürükleyerek Acil SOS modunu da tetikleyebilirsiniz. İPhone’unuzu kapatmak istemiyorsanız, alttaki İptal düğmesine basmanız yeterlidir. Güç menüsünü açarsanız iPhone’unuzun kilit moduna girdiğini unutmayın. Bu nedenle, güç menüsünü açar ve ardından iPhone 12’nizi kapatmamaya karar verirseniz kilidini açmak için parolanızı girdiğinizden emin olun.

Yöntem 2 : iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’yu Ayarlar Menüsünden Kapatın

Güç menüsünü açmak ve iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nuzu kapatmak için daha kolay bir yöntem daha var.

İPhone 12 veya iPhone 12 Pro’yu Ayarlar Menüsünden Kapatın Güç menüsünü açmak ve iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nuzu kapatmak için daha kolay bir yöntem daha var.

Ayarlar -> Genel’e gidin Ayarlar uygulamasını açın, Genel menüsüne gidin ve Kapat seçeneğini göreceğiniz en alta kaydırın. ‘Kapat’a dokunun hepsi bukadar

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir