iPhone 7 Çıkmadan Türkiye Fiyatı Ortaya Çıktı!

iPhone 7 Çıkmadan Türkiye Fiyatı Ortaya Çıktı!

Apple’ın 7 Eylül Tarihinde tanıtacağı etkinlikte ortaya çıkacak olan iPhone 7 nin kendisi çıkmadan Turkiye fiyatı ortaya çıktı.Apple’ın yeni telefonu ile ilgili bir çok fiyat ortaya atıldı fakat ülkemizdeki Alışveriş mağazalarının birinde iPhone 7 fiyatını internet sitesi üzerinden yayınladı 3.799 TL olarak belirtilen fiyat daha önce sızdırılan fiyatlarla uyuştuğunu söyleyebiliriz. Aşağıdaki ekran görüntüsü Vatan bilgisayar mağazasından alınmıştır ve görüldüğü gibi hiç bir özellik ve depolama boyutu hakkında bilgi olmamasına rağman bir fiyat şimdiden telefona biçilmiş.

screenshot-at-eyl-02-12-55-22

Bu sene 256 gblık modeli ile iPhone 7 fiyat rekoru kıracağını şimdiden biz belirtelim ve 7 eylül tarihini beklemeye devam edelim umarız apple iPhone 7 de ki donanım özellikleri ve yenilikleri ile alacağı parayı sonuna kadar hak eder.Eğerki sızıntılara göre haraket edip bir tahmin yaparsak çift kamera harici enteresan bir yenilik yoksa iPhone 7 fiyat ve tasarım olarak bizleri hayal kırıklığına uğratabilir bekleyip göreceğiz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Haberlerimizden anında haberdar olmak için Appstore’daki uygulamamızı indiriniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir