iPhone için ücretsiz klavye uygulamaları

iPhone için ücretsiz klavye uygulamaları

iOS klawye tasarımından sıkıldınız ve klawye düzeninizi değiştirmek istiyorsanız bu yazımıza hoşgeldiniz. Aradğınız klawye uygulamalarını açıklamaları ile bulacağınız makaleme başlıyorum.Bildiğiniz gibi iOS 8 ile beraber üçüncü taraf taraf klavyelerle tanıştık. Aşağıda listeleyeceğim klavyeleri kullanarak kaydırarak hareketyazabilir,klawye düzeni ve renklerini değiştrebilir GIF aramaları ve web aramaları gibi özelliklere ulaşabilirsiniz.

Öncelikle bu uygulamaları kullanmadan önce bilmeniz gereken yazılımı indirdikten sonra mevcut klawye ayar düzeninizi indirdiğiniz uygulama ile değişmek bunuda nasıl yapacaksınız , Ayarlar- Genel- Klavye- Klavyeler menüsünü açın ve Yeni Klavye Ekle’yi seçin. Ardından -yüklediğiniz- klavyenin adına dokunun ve Tam Erişime İzin Ver’i etkinleştirin hepsi bukadar işte sizler için listelediğim 4 adet klawye uygulamasını paylaşıyorum

Chroma Keyboard

iPhone klavyesini değiştirin rengareng klavye ile şık görünüm elde edin ben beğendim arkadaşlar sizde deneyebilirsiniz uygulama linki ve uygularken çektğim video aşağıdadır

[appbox appstore 1299264016]

Gboard – the Google Keyboard

Google, iPhone için en iyi hepsi bir arada klavye uygulamasını yarattı. Size çeşitli otomatik tamamlama seçenekleri, jestlerle yazma, GIF araması, emoji önerileri, çıkartmalar ve temaları sunuyor. Klavyedeki dahili Google aramasından söz etmeye bile gerek yok. 

[appbox appstore 1091700242]

SwiftKey – SwiftKey Keyboard

Android den hatırlayacağımız SwiftKey Gboard’a benziyor ancak Google aramasından yoksun. GIF ve emoji’leri aramak için daha rafine bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. SwiftKey’in en iyi yönü, jestlerle yazma ve akıllı yazma gibi stilinize nasıl uyum sağladığını görüp şaşırmaya başladığımız andır.

[appbox appstore 911813648]

Fleksy- GIF, Web & Yelp Search Keyboard

Fleksy, hareket tabanlı bir klavyedir tabiki tuşlara dokunarak da yazabilirsiniz, ancak diğer her şey hareketleri kullanarak çalışıyor. Kelimeleri silmek için sola, sözlüğe yeni kelimeler eklemek için de eliniz yukarı kaydırın ve diller arasında geçiş yapmak içinse boşluk çubuğuna kaydırın.

[appbox appstore 520337246]

Sizde bu uygulamalar sayesinde iOS standardı dışına çıkabilir klawyenize şekiller veya ekstra özellikler katabilirsiniz.Uygulamalar bukadar arkadaşlar umarım işinize yarar bu tarz bilgileri 6 senedir sizlerle paylaşıyorum ve paylaşmaya devam edeceğim takipte kalın.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir