iPhone’da silinen fotoğrafları geri getirme 2019

iPhone’da silinen fotoğrafları geri getirme 2019

Hepinize merhaba nasıl yapılır yazısı ile karşınızdayım bu yazıda sizlere iPhone’da silinen fotoğrafı kurtarmak için yapmanız gerekenlerden bahsedeceğim.

Belkide en büyük sorunlardan biridir lazım olanı kaybetmek iyi bir fotoğrafı kaybetmek oldukça can sıkıcı olabilir,iPhone’unuzdaki bir fotoğrafı yanlışlıkla sildiyseniz, onu kurtarmanın birkaç yolu var.

iPhoneda Silinen Fotoğrafı Yedekten Kurtarmak

Bu aşama da Phone’unuzu iTunes üzerinden yedeklemek için bir bilgisayara bağlarsanız, bazı araçlar bu yedekleri ayrı ayrı açmanıza izin verebilir. Bu araçlardan biri iBackup Extractor’dır ve hem PC hem de Mac için bulabilirsiniz

iTunes tarafından oluşturulan iOS yedeklerini açmak ve insanların onlarla etkileşime girmesini sağlamak. Kurtarmanız gereken fotoğrafın eski bir iTunes yedeklemesine dahil edildiğini biliyorsanız bu yöntem aradığınız şey olabilir. Özellikle fotoğraf bir aydan daha önce silindiyse.

  1. iTunes ekranından cihazınızın simgesine tıklayın
  2. Geri yükleme işlemini başlatmak için “Yedeklemeyi Geri Yükle” düğmesine tıklayın.
  3. Şimdi geri yüklemek istediğiniz yedeği seçmeniz istenecektir. Seçin ve ardından “Yedeği Geri Yükle” yi tıklayın.

iPhone’da Silinen Fotoğrafı Kurtarma yöntemi

  1. Aramak için ilk ve en kolay yer iPhone’unuzdur. Fotoğraflar uygulamasını açın ve ardından ekranın altındaki “Albümler” düğmesine dokunun.
  2. Ardından, ekranın en altına gidin ve “En Son Silinenler”e dokunun.
  3. Burada, yaklaşık 40 gün önce sildiğiniz tüm fotoğrafları ve videoları göreceksiniz. Bundan daha eski herhangi bir şey kaybolmuş olacak.
  4. Fotoğrafınız oradaysa, üzerine basın ve ardından “Kurtar” düğmesine dokunun.
  5. Görüntüye dokunun ve ardından Kurtar’a dokunun.

iPhone’unuz şimdi önceki yedeklemeyi uygulayacak ve sonra yeniden başlatacaktır.iPhone üzerinde ilk yapmanız gereken kurtarma işlemleri bu yazıdaki gibidir arkadaşlar.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir