İTools Senkronizasyon programı

İTools Senkronizasyon programı

İOS işletim sistemi kullanan cihazlara uyumlu olan iTools, iTunes alternatifi olarak bilinmektedir. Senkronizasyon programı olarak kabul edilen İtools, cihazlar üzerindeki dosyaları düzenlemeye yardımcı olmaktadır. İPhone, iPad, iPod  Touch cihazları ile uyumlu olan senkronizasyon programı, hızlı olduğu kadar pratiktir.

Bilgisayar üzerinden dosya aktarma ya da cihazlarınızdan bilgisayara dosya gönderme amacıyla kullanabileceğiniz iTools programı, bu dosya transferini oldukça hızlı sağlamaktadır.

İTools Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Bilgisayar üzerinde iTools programını kullanabilmeniz için iTunes programını indirmiş olmanız gerekmektedir. Bilgisayarın sonrasında İPhone, iPad ya da iPod  Touch cihazlarınıza iTools indirmeniz yeterli. Bu koşula rağmen iTools programının iTunes programından çok daha profesyonel olduğunu belirtmek gerekir. İndirme işleminin hemen arkasından kıyas yapıldığında iTools indirmenin çok daha hızlı ve kolay olduğunu görebilirsiniz. Üstelik yalnızca kurulum aşaması değil kullanım aşaması da çok hızlı ve pratiktir.

iTools Kullanım Özellikleri

iTools programını kullanırken cihazınızda yer alan fotoğrafları, fotoğraf görüntüleme sayesinde görebilirsiniz. Bunun yanında cihazda bulunan mesajları görüntüleme fırsatınız da bulunmaktadır. iTools ile bu mesajları yedekleyebilirsiniz. Sonrasında bilgisayar üzerinden bu mesaja cevap verebilme şansınız da bulunmaktadır.

Bilgisayar üzerinden İPhone, iPad ve iPod  Touch cihazlarının pek çok işlemine fırsat sunan iTools, bağlantıyı da oldukça iyi sağlamaktadır. Dilediğiniz tüm fotoğraf, müzik ya da videoları rahatlıkla göndermeniz mümkündür. iTools kullanımı sırasında cihazınızda albüm oluşturma fırsatınız da bulunmaktadır.

Kaynak : https://www.indirson.com

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir