Steve Wozniak, Apple’dan Katlanabilir Telefon İstiyor

Steve Wozniak, Apple’dan Katlanabilir Telefon İstiyor

Apple katlanabilir bir telefon çıkaracak mı? Bunun la ilgili bir kaç blog yazısı sizler ile paylaştık bu senenin sorusu büyük ölçüde apple şirketine bu olacak gibi görünüyor ve bu soruyu soran ilk isim şirketin ortak kurucusu Steve Wozniak da dahil.

Steve Wozniak bugün Bloomberg raporunda verdiği demeçte , katlanabilir telefonlar ve Apple TV gibi şeyler hakkında Samsung ve huawei’nin katlanabilir telefonlarını açıklamasından sonra Woz Apple’ın katlanabilir telefonlarda önderlik etmediğini söylemek yanlış olmaz.

Yani Woz, Apple’ın bu konuda öncü olmadığından “endişeli” ancak, değeri ne olursa geç kalmış sayılmaz ​​Wozniak, “Apple, dokunma kimliği, yüz kimliği ve telefonla kolay ödeme gibi birkaç alanda uzun zamandır lider konumunda bulunuyor” dedi. “Katlanır telefon gibi alanlarda lider değiller ve bu beni endişelendiriyor çünkü gerçekten bir katlanır telefon istiyorum.”

Apple, katlanabilir telefon kategorisinde öncü olmadığı ve şuanda bu proje üstüne yoğunlaşsa lider olmayacağı anlamına gelmez piyasada bulunan iPhone’un katlanır konseptlerini gördük ve harika görünüyorlar.

Peki yasiz Apple markalı katlanabilir bir telefon umuyormusunuz?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir