Twitter Test Hikayeler özelliğini test etmeye başladı

Twitter Test Hikayeler özelliğini test etmeye başladı

Twitter’da diğer sosyal mecralar gibi hikayeler özelliğini getiriyor. Şirket, “Fleets” adlı yeni bir Hikayeler biçimini test ediyor. Şimdilik, bu yeni özellik sadece Brezilya’daki Twitter kullanıcılarına açık. Ülkedeki Twitter kullanıcılarının geçici içeriği platformda yayınlamalarına izin verecek.

Fotoğraf, video ve GIF dosyaları hikaye olarak gönderilebilir. Facebook, Snapchat, Instagram ve diğerlerindeki Hikayelerle karşılaştırıldığında, Fleets besteci penceresi barebone’dur ve gelişmiş düzenleme araçları veya çıkartmalar sunmaz. Şimdilik, Twitter, kullanıcıların 2 dakikaya kadar Hikaye yayınlamasına izin veriyor, ancak beyaz listeye alınan yayıncılar 10 dakikaya kadar içerik yayınlayabilecek.

Şimdiye kadar, diğer sosyal ağlarda gördüğümüz Hikayeler uygulaması, kullanıcıların bir sonraki güncellemeyi görüntülemek için ekranın sağ kenarına dokunmasını gerektiyiyordu.

Fakat, Twitter’ın çalışması biraz farklıdır, çünkü kullanıcıların bir sonraki hikayeye gitmek için aşağı kaydırmasını gerektirir. Bir sonraki kişinin hikayesini görüntülemek için birinin sola kaydırması gerekir. Tabi bunlar daha test aşamasında olduğu için bu özellikler ile ilgili değişiklikler olacağını düşünüyorum

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir