iOS 10 beta 8 Güncellemesi Yayınlandı

iOS 10 beta 8 Güncellemesi Yayınlandı

Eylül ortasında iOS 10 final Sürümünü yayınlamasını beklediğimiz Apple an itibari ile iOS 10 beta 8 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı.iOS 10 Sürümünün 8’nci betasını Geliştirici hesabı olanlar iOS Developler Center üzerinden veya cihazları üzerinden Ayarlar-Genel- Yazılım güncelleme sekmesinde iOS 10 beta 7 sürümünü cihazlarına indirebilirler.

Ayrıca iOS 10 beta 8 ile eş zamanlı yayınlanan iOS 10 public beta 7 Güncellemesini de telefonunuza geliştirici hesabı olmadan indirebilirsiniz aşağıdaki yönergeleri takip ederek iSO 10 public beta 7 güncellemesini yükleyebilirsiniz.

Öncelikle Apple Beta Yazılım Yükleme Programına kayıt olmanız gerekli bunun için beta.apple.com  adresine girip, Apple kimliğiniz ile oturum açmanız yeterli olacaktır.

Daha iOS Cihazınızı Kayıt Edeceksiniz

Daha sonra iOS bölümünde bulunan “Enroll your iOS Device” linkine tıklıyoruz sırası ile adımları tamamlıyoruz.

NOT : Cihazınızın yedeğini Almayı unutmayın Beta sürümü test aşamasında olduğu için sorunlar çıkabilir ve eski sürümünüze dönmek isteyebilirisiniz verilerinizi kaybetmemeniz için yedekleme yapmayı unutmuyoruz!

Yedeklemenizi yaptıktan sonra iOS http://beta.apple.com/profile adresine tıklayarak profili Adımları uygulayarak cihazımıza kuruyoruz ve daha sonra Ayarlar →GenelYazılım güncelleme menüsünden iOS 10 halka açık beta 7 sürümünü telefonumuza indirip iOS 10 keyfini yaşayabilirsiniz.

Ayrıca haberlerimizi anında cebinizde okumak isterseniz uygulamamızı indirmenizi tavsiye ediyoruz.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir