iPhone Twitter da hassas içerik nasıl açılır ?

iPhone Twitter da hassas içerik nasıl açılır ?

Hepinize merhaba arkadaşlar iPhone cihazınızda ya da iPad’iniz de vakit geçirirken bazı paylaşımların engellemesi ile karşılaşabilirsiniz. Karşınıza hassas içerikle alakalı olarak; “Bu Tweet hassas içerik barındırıyor olabilir” şeklinde uyarı mesajı çıkabilir. Bu yazıda sizlere iPhone twitter uygulamasında hassas içerik nasıl açılır bundan bahsedeceğiz.

iPhone’da Hassas İçerik Medya Ayarını Nasıl Değiştirebilirim?

Twitter üzerinden bazı tweetlerde hassas içerik ayarı karşınıza çıkmaktadır. Eğer siz de hassas içerik ayarını değiştirmek istiyorsanız ilk olarak Profilinize geçiş yapın. Daha sonra Ayarlar ve Gizlilik alanını seçin. Ardından gizlilik ve güvenlik alanına tıklayın. Aşağıdaki adımlar sonrası son işlemi yaptıktan sonra hassas içerik ayarınızı açmış olacaksınız.

  1. İlk olarak iphone safari tarayıcınızdan tarayıcınızdan https://twitter.com/login?lang=tr  adresine tıklayın ve oturumunuzu açın.
  2. Daha sonra ayarlar ve gizlilk seçeneğine tıklıyoruz.
  3. Ardından gizlilik ve güvenliğe tıklıyoruz ve açılan pencerede biraz aşağıda güvenlik sekmesi altında “Hassas içerikli olabilecek medyayı görüntüle” seçeneğini işaretliyoruz. İşlem bu kadar artık isterseniz mobil uygulamada isterseniz bilgisayardan hassas içerikli medyaları görüntüleyebilirsiniz.

Uyarı : Twitter uygulaması üzerinden bu ayar yapılamıyor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir