iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Tasarımları Sızdırıldı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Tasarımları Sızdırıldı

iphone-7-resim

Eylül ayında Tanıtılması planlanan iPhone 7 ve iPhone 7 plus olacağı iddia edilen modeller ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Daha önceleride paylaştığı görseller ile olay yaratan Onleaks Kaynaklı haberde sızdırılan görsel iPhone 7 ve iPhone 7 plus’un tasarımlara ait olduğu iddia ediliyor. 4.7 inç olacak olan iPhone 7 de Kulaklık girişi olmayacağını doğrular nitelikte ki çizimlerde kulaklık girişi kaldırılmış fakat yerine herhangi bir ikinci hoparlör görünmemekte.

iphone-7-plus-resim

Bunun Yanı sıra iPhone 7 ile birlikte tanıtılması muhtemel cihaz 5.5 inç boyutunda iPhone 7 plus olacak ve Çift kamera haberlerini doğrulayacak nitelikte bir sızıntıda bu görselde görünüyor iPhone 7 plus da çift kamera olacağı iddia ediliyor.Çift Kameranın kaç mp olacağı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmazken Akıllı konektör bağlantısı iPhone 7 plus’da yer alacağı görselde de görünmekte.Bunun yanı sıra anten bantların yeri büyük ihtimal ile değişebilir.

iPhone 7 ve iPhone 7 plus hakkında sızıntılar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz takipte kalın.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir