2018 Bitmeden Edinmeniz Gereken 6 Telefon Uygulaması

2018 Bitmeden Edinmeniz Gereken 6 Telefon Uygulaması

2018 Bitmeden Edinmeniz Gereken 6 Telefon Uygulaması

Yeni bir yılı daha bitirirken artık iyiden iyiye cep telefonu bağımlısı olduk çıktık. Peki, bu kötü mü derseniz bence hiçte öyle değil. Çünkü cep telefonu ve bu telefonlara yüklenebilen uygulamalar sayesinde hayatımız daha da kolaylaşıyor. 2018 yılının sonuna doğru geldiğimizde ise bu sene kullanıcılar tarafından en çok kullanılan ve bundan sonrada kullanılmaya devam edecek olmazsa olmaz uygulamaları siz değerli takipçilerimize aktaralım istedik. Aşağıda bu uygulamalardan 6 tanesini izin için bir araya getirdik.

 

  1. EVERNOTE

Eskiden not almak için cebimizde küçük bir defter bulunduruyorduk. Hatta cebinde fihrist taşıyanlarda vardı. Ancak günümüzde cep telefonları ve uygulamalar bunları da ortadan kaldırdı Evertone ise birçok notu tek bir alanda tutmanızı sağlayabiliyor. Notunuz ne olursa olsun Evernote giriş yaptığınız zaman istediğiniz süre boyunca saklayabiliyorsunuz. Üstelik yalnızca notlarınızı değil sunumlarınızı da burada aklayabiliyorsunuz. Evernote için bir not defteri kelimesi çok daha basit kalır çünkü tüm bilgileriniz daha derli toplu kalıyor ve istediğiniz her yerden erişim sağlayabiliyorsunuz. Özellikle de bir yerde gördüğünüz resimli bir notu kaydetmek istiyorsanız cep telefonunuzla resmini çekip uygulamaya yükleyebiliyor ve daha sonrasında tekrar okuyabiliyorsunuz.

  1. NORDVPN

NordVPN gibi VPN servisleri istediğiniz ülkenin internetine bağlanma olanağı tanıyor. Böylelikle gerek uygulama olsun gerekse de diğer sitelere özgür bir şekilde girip, internetin sınırsız olanaklarından faydalanmanıza olanak tanıyor. VPN hizmeti alırken de dikkatli olmak gerekiyor zira kalitesiz platformlar kötü bağlantı sunarak çileden çıkmanıza sebebiyet verebilir. İlgilenenler için fiyat detayları ile birlikte en iyi VPN markalarına buradan ulaşabilirsiniz. NordVPN veya o kalitede iyi bir servis sağlayıcı ile çalışabilirsiniz. Piyasada ucuz diye tabir edilen kalitesiz servis sağlayıcılarına itibar etmemenizi öneririm.

 

  1. GMAİL

Reklam destekli olan bir e-posta hizmeti sunan Gmail depolama kapasitesiyle de oldukça geniş bir saklama özelliğine sahip. İstenilen dosya ve belgeleri saniyeler içerisinde göndererek yazışmalarınızı hızlı bir hale dönüştürebiliyorsunuz. Mobil özelliğinin olması ve her türlü akıllı cep telefonlarından rahatlıkla faydalanabiliyor olmanız nedeniyle yalnız iş dünyası için değil bireysel anlamda kullanıcılarını da memnun ediyor. Gmail hesabı oldukça basit bir şekilde açılıp kullanılabiliyor. Açtığınız bir hesabı anında kullanmaya başlıyorsunuz. Reklamla desteklenmiş olduğundan dolayı da basit bir tasarımı vardır.

  1. GOOGLE MAPS

Google Maps dünyada en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi olarak dikkati çekiyor. Her cep telefonunda olan bu uygulama navigasyon amacıyla da kullanılıyor. İnsanlar bir yerden başka bir yere ulaşım sırasında bu uygulama sayesinde en kısa ya da en trafiği az olan yolları kullanıyor. Özellikle de büyük şehirlerde adres bulabilmenin güç olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Google’nin bu uygulaması yön bulma konusunda oldukça da başarılı. Kendi kendini güncelliyor olması sayesinde değişen yolları da anında bulabiliyorsunuz. Eskiden insanlar yön bulmada kolaylık olması açısından navigasyon cihazı da almak zorunda kalıyorlardı. Ancak Google Maps’in navigasyon özelliği sayesinde artık bu hizmet ücretsiz bir hale dönüştürülmüş durumda. Hatta 3 boyutlu ve sesli hizmet veriyor olması kullanımını da daha kolaylaştırıyor. Bugün pek çok uygulamanın Google’nin bu desteğini kullanmış olduğunu söyleyebiliriz.

  1. SNAPSEED

Uygulama her türlü işlemcide basit bir şekilde çalışabiliyor. Snapseed, Instagram’a alternatif olarak geliştirilmiştir. Aslına bakarsanız uygulamanın başarısı bu rekabetinde güçlü olduğunu bize düşündürüyor. Telefonunuzdan ve tabletinizden resimler çekerek filtreler ekleyip bunlarla oynadıktan sonra paylaşabiliyorsunuz.

  1. GOOGLE CHROME

İnsanların internete girmek için tercih ettiği başarılı tarayıcılardan bir tanesidir. Özellikle de İOS cihazlarda yüklendikten sonra arama motorları üzerinden istediğinize çok rahat bir şekilde ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Gerek akıllı cihazlarda gerekse masaüstü cihazlarda sıklıkla tercih edilen bir tarayıcı olarak bilinir.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir