2018’in En İyi 7 iPhone Oyununu listeledik

Merhaba arkadaşlar iPhone için en iyi oyunlar hangileri? iPhone oyun tavsiyesi, sorularını siz iphone sahipleri için en güzel 7 oyunu  listeledik.

Fortnite

Günümüzün en popüler oyunlardan biri olan Fortnite için duyurulan mobil versiyon iPhone kullanıcıları tarafından çok seçildi. Macera ve hayatta kalma türdü olan oyunu iPhone’dan oynamak büyük keyif veriyor. Bilgisayardan ücretsiz olduğu gibi telefonda da ücretsiz olan Fortnite 2018 yılında oynanmaya başladı ve en popüler iPhone oyunu haline geldi. Fortnite’ın mobil sürümü Android’den önce iPhone’a gelmişti. Sürekli güncelleme alan olun PUBG Mobile’ın tahtına oturdu.

PUBG Mobile

Macera ve hayatta kalma deyince akla gelen oyun olan PUBG Mobile kısa sürede milyonlarca oyuncu sayısına ulaştı. Bilgisayar versiyonundaki haritalar, silahlar ve araçların olduğu oyunda, yine rakibiniz olan 99 kişiyi yok ederek hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Takım için sohbetin de yapılabildiği oyun Android cihazlara kıyasla iPhone’da daha başarılı oynanıyor. Oyunda donma, takılma gibi sorunlar olmuyor. PUBG masaüstü versiyonun yüksek fiyatla oyunculara sunulması oyuncuları mobil sürüme yöneltti.

Heartstone

World of Warcraft karakterlerini barındıran Hearthstone, kart oyunları arasında en popüleri olarak karşımıza çıkıyor. Sahip olduğunuz kartlarla rakibinizi saf dışı bırakma amacı güttüğünüz oyunda WoW karakterlerinin de yer alması oyunu ilginç hale getiriyor. Oyunda tek başınıza, iki kişi karşılıklı ve multiplayer türünde oynanışlar da mevcut. Eğer iki kişi karşılıklı oynamak isterseniz arkadaşınızla oyun üzerinden bağlantı yapmanız gerekiyor.

Lara Croft Go

Tomb Raider serisi oyunlarından olan Lara Croft Go, antik çağlardan günümüze kadar gelen harabeler arasında geçiyor. Tomb Raider’ı PlayStation 1’de oynamış şanslı kişiler için nostalji olarak, anıları hatırlatacak oyunu oynamak için ₺22,99 gibi bir ücret vermeniz gerekiyor. Ancak oyun alışılagelmişin dışında. Artık oyun doğada keşif yapmak üzerine değil. Adeta bir satranç gibi oyunda strateji yürütmeniz gerekiyor.

Smash Hit

Bir başka rahatlatıcı oyun olan Smash Hit, elinizdeki toplarla camları kıracağınız bir oyun. Camları kırıyorsunuz çünkü onlara çarparsanız oyun sona eder. Oyun içindeki müziklerle kullanıcıların beğenisini toplayan oyun, ücretsiz oluşuyla en çok indirilen oyunlar arasında yer alıyor. Kırılan camlardan gelen ses sizi mutlaka rahatlatacak. Müziklerin bölüm içindeki engellere ve oyun hızına göre değişmesi hoşunuza gidecek.

Shadowgun Legends

Telefondan FPS oynamak isteyenler, dikkat! Konsolda oynayacağınız oyun kadar kaliteli bir yapım karşınızda: Shadowgub Legends. Bu FPS oyun AppStore’daki en iyi FPS oyunları sıralamasında her zaman üst sıralarda bulunuyor. Oyunda insanlığın ölümcül uzaylı saldırısı altında olmasının ardından verdiğiniz mücadele yaşanacak. Acımasızca Dünya’yı istila eden uzaylı ordusuna karşı girişeceğiniz kahramanca savaş telefondan olmasına rağmen güzel vakit geçirmenizi sağlayacak.

Battlelands Royale

Artık günümüzde hayatta kalma türünde oyunlar çok oynanıyor. Bu oyunlara bir örnek olarak da Battlelands Royale gösterilebilir. Fortnite ve PUBG’ye kıyasla daha çizgisel olan oyunu kuş bakışı olarak oynayacaksınız. Oyunda PUBG gibi paraşütle kullanabileceğiniz silah ve eşyalar size ulaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir