32 bit Cihazlarda CoolBooter ile çift iOS Sürümü Kullanabilme!

32 bit Cihazlarda CoolBooter ile çift iOS Sürümü Kullanabilme!

iOS işletimim sistemlerinin tam bir kutu olduğundan dolayı kişisel olarak jailbreak dışında geliştirme kişiselleştirme yapamıyoruz yalnızca Jailbreak yaptıktan sonra istediklerimizi cihaza uyguluyoruz geliştirilen tweakler sayesinde artık herşey mümkün. Bunlardan biriside Coolbooter isimli tweak peki nedir bu coolbooter neye yarıyor gelin biraz konuşalım.

Coolbooter bize tek iPhone cihazımızda iki değişik sürümde iOS işletim sistemi çalıştırmamıza olanak sağlıyor cydia source bölümüne “coolbooter.com” yazıp ekleyip coolbooteri cihazımıza kuruoyurz tweak yüklendikten sonra simgesi ana ekrana düşecek ardından tıklayın daha sonra ve “Boot” seçimini seçin.Söylediğim işlemleri yaptıktan sonra iPhone’ununuz iOS 6 işletim sistemi ile başlayacak arından yeninden kapatıp açarsanız bu sefer iOS 10 ile başlayacak işte çalışma mantığı bu şekilde.

Tabiki bunları yapabilmeniz için iOS sürümünüz jailbreakli olmalıdır diyoruz ve konu ile alakalı videoya sayfanın altında görebilirsiniz.

Daha fazla ipucu ve bilgiler için bizi takip etmenizi ve bu ipuçlarını hızlıca öğrenmek için iPhone haber uygulaması olan iHaber iOS uygulamamızı indirmeyi ihmal etmeyin.

[button color=”” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://itunes.apple.com/tr/app/ihaber/id1132395916?mt=8″]iPhone Haber – iOS Uygulamasını indimek için tıkla![/button]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir