9. Nesil iPad’in Daha İnce ve Hafif Olması Bekleniyor

Bu yıl Apple’ın dokuzuncu nesil iPad’i piyasaya sürmesi bekleniyor. Yazıdaki Kaynak, Çin tedarik zincirinden alınmıştır. Yeni haberlere göre yaklaşan iPad, üçüncü nesil iPad Air’e benzer bir tasarıma sahip.

Apple ekran boyutunu değiştirmiyor ve bu nedenle iPad 9, 10,2 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ancak 2021 iPad’in 6,3 mm ile daha ince olması bekleniyor. Buna karşılık, mevcut iPad 7,5 mm kalınlığındadır. Dahası, yeni iPad’in mevcut 490 gramın aksine 460 gramda biraz daha hafif olması muhtemel. Apple, yeni iPad’lerde eski iPad’lerden kasa kullandığından bu tamamen şaşırtıcı değil.

Dokuzuncu nesil iPad, Touch ID , Home Button ve normal lightning port gibi diğer özellikleri taşıyacak . Apple’ın bu yılki iPad’de USB-C’yi tercih etmediğini görmek ilginç. Söylentiler tüm iPad’lerde USB-C’yi tahmin ediyor. Bununla birlikte, dokuzuncu nesil iPad’in tam laminasyon ekranı, yansıma önleyici kaplama, geniş renk desteği ve True Tone özelliğine sahip olduğu söyleniyor.

Kaynak ayrıca yakında çıkacak olan iPad Pro ile ilgili bazı ayrıntıları da içeriyor. Bir kez daha, yeni iPad Pro ekran boyutunda bir değişiklik görmeyecek. Bununla birlikte, en yeni A Serisi yonganın dahil edilmesi kesinlikle performansı artıracaktır. Bu arada söylenti, mini LED ekranlarla gelmesi beklenen 12.9 inç iPad Pro hakkında hiçbir şeyden bahsetmiyor. Görünüşe göre standart iPad’ler minimum güncellemelere tabi tutulurken, en üst düzey iPad Pro tüm yeni özellikleri ve donanımı alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir