Remix OS Nasıl Kurulur Resimli Anlatım

Merhaba arkadaşlar Andorid tabanlı yeni işletim sistemi olan Remix OS  hakkında bilgileri geçen hafta sizlerle paylaşmıştık. Bugün Sizlere Remix OS işletim sisteminin kurulumunu anlatacağız.

Öncelikle Kurulumda kullanacağınız USB bellek 3.0 olmalıdır. USB 2.0 da performans oldukça düşük ama USB 2.0 üzerinede kurabilirsiniz.

Öncelikle Remix OS  bu linkten indiriyoruz. indirdiğiniz  klasörün içinde Remix OS ve usb ye boot etme uygulamasini göreceksiniz.

remix os

Dosyalarımızı indirdikten sonra USB belleğimizi bilgisayara bağlayıp Fat 32 olarak biçimlendiriyoruz

remix os kurulum

Ve sonra indirdiğimiz klasörün içinde bulunan remixos usb tool uygulamasını açıyoruz

USB-installtion

iSO file Olan yere Remix OS işletimim sisteminin image dosyasini seçiyoruz ve OK diyoruz.

ve dosyaların USB ye yüklenmesini bekiyoruz.

RemixOS-US72b8

Yükleme  bittikten sonra bilgisayarımızı USB ‘ de boot ediyoruz.(Bios Ayarlarımızdan USB den başlat seçeneğini seçiyoruz her board için aynı olmasada benzerdir bu işlem USB den başlat seçeneğine alıyoruz ve Bios’ın UEFİ mod da olmamasına dikkat ediyoruz.

remix os kurulum usb

Ve USB mize boot ettiğmiz REMİX OS açılış ekranından bize 2 seçenek sunuyor

Guest mod : bunu seçerseniz işletim sistemi üzerinde yaptığınız hiç bir değişiklik kayıt edilmeyecek misafir modu olarak çalışacak

Resident mod : Buda USB belleğimize kalıcı olarak kullanabileceğiniz dosyalarınızı kayit edebileceğiniz Remix OS işletim sistemini sizlere sunuyor

Remix-OS-inceleme-6

Evet arkadaşlar bu işlemlerden sonra Kurulum bitiyor ve Remix OS yi kullanmaya başlıyoruz umarım açıklayıcı anlatmışızdır yeni bilgilerle tekrar  görüşmek üzere takipte kalın.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir