AirPods Pro’da Gürültü Engelleme Nasıl Yapılır ?

AirPods Pro’da Gürültü Engelleme Nasıl Yapılır ?

Apple’ın son teknoloji kulaklığı olan Airpods pro ile ilgili makalemizde Gürültü engelleme ve şefaf mod özelliğinden bahsedeceğiz.

AirPods Pro’nuz herhangi bir cihaza bağlı olduğu sürece, bu özellikleri kullanmanın en kolay yolu Force sensörüdür.

  • Her iki AirPod’u da giydiyseniz, aktif gürültü engelleme ve şeffaflık modu arasında geçiş yapmak için Force sensörünü basılı tutun.
  • Yalnızca bir AirPod kullanıyorsanız, Force sensörünü basılı tutmak yalnızca şeffaflık modunu etkinleştirir / devre dışı bırakır.

iOS veya iPadOS cihazını kullanarak iki özelliği de etkinleştirmenin veya devre dışı bırakmanın birkaç yolu vardır.

  • İlk yöntem Ayarlar> Bluetooth seçeneğine gitmek ve AirPods Pro’nuzun yanındaki ‘i’ simgesine dokunmaktır. Ayarlar ekranını göreceksiniz. Buradan gürültü engelleme ve şeffaflığı açabilirsiniz.
  • Alternatif olarak, aşağı kaydırıp Denetim Merkezi’ni açabilirsiniz. Ses kontrolüne uzun basın ve aynı ek seçenekleri göreceksiniz.

Apple Watch kullanarak Önce Apple Watch’tan Denetim Merkezi’ni açmanız ve AirPlay simgesine dokunmanız gerekir. Müzik veya podcast uygulamasında AirPlay simgesine de dokunabilirsiniz.Bağlı ses cihazları listesinden AirPods Pro’nuzu seçin.

Farklı seçenekler arasında geçiş yapabileceğiniz gürültü kontrol ekranına yönlendirileceksiniz. Şeffaflık ve gürültü engelleme seçenekleri burada olacak. Açın veya kapatın.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir