Aliexpress den alınabilecek En İyi Akıllı Saatler- En İyi 5 Bütçe Akıllı Saat İncelemesi

Günümüzün en iyi akıllı saatleri, sesinizle birlikte web’de arama yapmak, GPS ile sizi bulmak veya genel sağlığınızı korumak için nabzınızı izlemek gibi birçok işe yarayabilir.

Bunlar muhtemelen piyasadaki en iyi akıllı telefonlarla eşleştirildiğinde en iyi şekilde çalışacaktır, ancak bazı modeller telefonsuz da çalışmaktadır. Bu yüzden bu makalenin bütçeniz dahilinde 30’un altındaki en iyi akıllı saatleri bulmanıza yardımcı olacağını düşünüyorum.

Bu listeyi yüksek satış yüzdesine, incelemelere ve en ucuz fiyatlara göre yaptım. Bu akıllı saatler hakkında gerekli tüm şeyleri tartıştım. Bu yüzden, 30’un altındaki En İyi Smartwatch’ı Aliexpress’de bulabileceğinize inanıyorum.

Aliexpress’de Alınabilecek Akıllı Saatler listesi

AKILLI SAAT ÜRÜN ADIDEĞERLENDİRMEFİYAT
05. COLMI P8 Pro4.9Buraya tıklayın
04. S18 akıllı saat4.5Buraya tıklayın
03. S10 Akıllı Saat4.5Buraya tıklayın
02. KSR914 Akıllı Saat4.9Buraya tıklayın
01. L7 Akıllı Saat5.0Buraya tıklayın

5. COLMI P8 Pro

COLMI P8 akıllı saat, düşük bir fiyata en iyi akıllı saattir. Bu akıllı saati listemde beş numaraya koydum. COLMI P8, yürüyüş, koşu, bisiklet, futbol, ​​basketbol, ​​badminton, atlama vb. İçin çok fonksiyonlu bir spor modudur.

COLMI P8, size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayan 1,4 inç kare ekrana sahiptir. Saatte ekran parlaklığını ayarlayabilirsiniz. Çeşitli spor modu monitörlerini destekler. Gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, sağlığınızı daha iyi anlamanızı sağlar.

COLMI P8’de 128 Mb ram ve rom vardır. Yaklaşık beş ila yedi günlük pil ömrü elde edeceksiniz. Bu saat, uygun bir kombinasyon oluşturan 170 mah pil kapasitesine sahiptir. Son zamanlarda bu saat fiyatı 18.35$

Bu akıllı saatin ipx7 su geçirmezlik derecesi vardır. Ellerinizi yıkarken veya yağmura yakalandığınızda tamamen su geçirmezdir. Tüm gün düzenli ve üretken olmanızı sağlayacak mükemmel bir arkadaştır.

Bu akıllı saat, hepsi bir arada bir kombinasyon pedometre, kalori sayacı sağlık izleyici, hareketsiz uzaktan hatırlatma, fotoğraflar, müzik kontrolü, çağrı hatırlatma, çalar saat ve hava durumu tahminidir.

E-posta, SMS, Facebook, twitter ve skype vb. İçin bildirim. Bu akıllı saat, en son optik sensör izleme, gerçek zamanlı kalp atış hızı, neredeyse kan basıncı ve kan oksijen seviyelerine yerleşik kişisel bir sağlık izleme sistemine sahiptir.

Akıllı uyku izleme, Bluetooth ile çalışan GPS’i takip ederek tüm gün süren etkinliği ile kendinizi daha sağlıklı bir yaşam tarzına ayarlamanıza yardımcı olur. Fitness takipçisi, adımlar, mesafe, yakılan kalori gibi tüm gün aktiviteleri doğru bir şekilde kaydeder.

Telefona kolayca bağlanabilir, uygulama bağlantısını Bluetooth üzerinden indirebilir, gerçek zamanlı hareket verilerini izleyebilir ve spor verilerini anında sosyal medya ağlarında paylaşabilirsiniz. Uygulama, ios 9 veya daha yüksek bir android 5.1 veya daha yüksek sürümü destekler.

Göze Çarpan özellikleri

  • Kalp Atış Hızı İzleme
  • IPX7 su geçirmez
  • Uzun pil ömrü
  • Müzik Kontrolü

4.S18 akıllı saat

S18 akıllı saat, yalnızca cep telefonları için yardımcı bir araçtır. 30 metrelik dedektörlü bir akıllı saattir, ancak diğer işlevleri elde etmek için telefonunuza Bluetooth üzerinden bağlanabilirsiniz.

IP68 su geçirmez parça ile fotoğraf çekmek için bir uygulama yüklemeniz ve cep telefonunu bağlamanız gerekir. Telefon etmek yerine günlük spor yapma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. S18 smartwatch fiyatı 25.89$’dur.

Özellikle bütçe fiyatı göz önüne alındığında, yerleşik pil tipi ve rahat kullanımdan çok etkilendim.

Bu saatin bazı temel yararlı özellikleri vardır: çok işlevli modda hava durumu, tarih, ışıklı stil, yürüme adımları, yürüme mesafesi, yakılan kalori, alarm, kronometre işlevi ve kamera. Her yerde fotoğraf çekebilirsiniz.

Çağrı ve mesaj simgesi yanıp sönmeye devam ediyor ve hatırlatmak için bir bildirim melodisi oluşturuyor. Facebook, Skype, Twitter ve WhatsApp vb. İçeren mesajlar. Bu akıllı saat dahili 220 ila 300 miliamper-saat yüksek kapasiteli güçlü pil.

Bu dijital spor saatte yirmi günlük maksimum bekleme süresi. Bu saat, gece uykunuzu otomatik olarak algılayacak ve derin uyku ve hafif uyku ile uyku kalitenizi analiz edecektir.

Metal yüzeyi ve yumuşak saat kayışı, benzersiz su geçirmez tasarımıyla rahatlıkla takılabilir. S18 akıllı saat, ip68 su geçirmez özellikli açık hava etkinlikleri için uygundur. Elleri yıkamak, banyo yapmak veya yüzmek gibi günlük kullanım için uyarmayın. Ancak yüzerken veya sıcak banyo yaparken herhangi bir düğmeye basmayın.

Bu akıllı saatin güçlü bir 4.0 Bluetooth sürümü vardır. Bekleyen gerçek zamanlı hareket verilerini hızlıca bağlayacak ve spor verilerini anında sosyal medya ağlarında paylaşacaksınız. Uygulama, ios 8.0 ve android 4.4 veya üstünü destekler.

Göze Çarpan özellikleri

  • Kalp atış hızı algılama
  • Fitness takipçisi
  • Uzun pil ömrü
  • Spor modu

3. S10 Akıllı Saat

Bir başka en iyi bütçe akıllı saat s10’dur. Bu akıllı saati listemde üç numaraya yerleştirdim. S10, en yeni sürüm ödüllü akıllı saattir. 1,3 inç yuvarlak ekran ve 240 x 240 HD ekrana sahiptir.

S10 Akıllı saat, GPS, barometre, jeomanyetik sensör, kalp atış hızı sensörü ve 45 günlük maksimum bekleme süresi gibi bazı benzersiz özelliklere sahiptir. 400 miliamper-saatlik polimer lityum pil ile 7 ila 10 günlük ortalama kullanım süresi.

Ayrıca ip67 su geçirmezlik derecesine sahiptir. Ellerinizi yıkarken yüzün veya yağmur yağdığında günlük aktivitelerinizi takip edin ve paylaşın. S10, her yönüyle harika bir akıllı saattir. son zamanlarda bu saat fiyatı 26.98.

Bu saatin temel özelliği, ışık derinliği ve uyku aşamalarını takip ederek kaliteyi daha iyi anlayabilmesidir. Uykunuz her gece faydalı bilgiler alır ve tutarlı bir rutin için aktif olarak çalışmaya başlamadan önce hatırlatıcılarla bir uyku programı ayarlar.

Gerçek zamanlı seyahat istatistikleri için telefonla bağlanan GPS, fitness takipçisini telefonunuza bağlar. Telefonunuz bir telefon araması ve mesaj alırsa sizi uyarmak için titreyecektir.

Saat, gerçek zamanlı hava basıncı sıcaklığını, irtifa hava durumunu ve diğer verileri görüntüleyebilir. Doğa sporları için vazgeçilmez bir spor ekipmanıdır. GPS konumlandırma ve yön tanımlama yapmak için bir pusula var.

Göze Çarpan özellikleri

  • 1.3 yuvarlak ekran
  • Uzun pil ömrü
  • IP67 Su Geçirmez
  • Ucuz fiyat

2. KSR914 Akıllı Saat

Akıllı saatin ikinci numarası ksr914 akıllı saattir. ksr914, çok işlevli bir spor akıllı saatidir. Bu sadece her yönüyle harika bir akıllı saattir. 1,3 inç yuvarlak ekran size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar ve saatteki ekran parlaklığını ayarlayabilirsiniz.

Renkli ekran size herhangi bir alanı gösterebilir. Çeşitli spor modu monitörü, gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme ve GPS konumlandırma sistemini destekler. 128 Mb’den fazla ram ve rom’a sahiptir.

220 ila 300 miliamper saatlik pil kapasitesi minnettar çünkü gerekli tüm kombinasyonları bu uygun fiyata alabilirsiniz. Bu smartwatch fiyatı 28.31’dir. ksr914 GPS uydu sinyalini alabilir.

Sapma üç metreden az. Saat yalnızca optimum hızınızı ve ortalama hızınızı göstermekle kalmaz, aynı zamanda size maksimum tempo oranını ve makul temposu da gösterebilir.

Su geçirmez ve tere dayanıklı tasarımı, yüzme dahil her türlü sporu çıkarmadan yapmanıza olanak tanır. Düğmeye su altında basmayın ve sıcak su akıtmayın. Egzersiz yaparken maksimum ve minimum kalp hızına ulaşırsanız bu saat sizi uyaracaktır.

Yalnızca optimum bir egzersiz performansı oynamakla kalmaz, aynı zamanda güvenliğin kendi egzersiz hızınızı keşfetmenize yardımcı olmasını sağlayabilir. Optimum garanti egzersiz performansı, koşma, yürüyüş, bisiklet, dağcılık, yüzme, basketbol, ​​futbol, ​​dans aerobiği ve paten vb. Arasından seçebileceğiniz sekiz spor türü.

Spor türlerini koşu ve top oyunlarını otomatik olarak tanıyabilir. Bu saat, Bluetooth bağlanırken gelen arama hatırlatmasını ve mesaj bildirimini destekler. Gelen bir arama varsa, arayanın kimliğini gösterecektir.

Göze Çarpan özellikleri

  • Fitness Takipçisi
  • Kalp atışı monitörü
  • IP68 su geçirmez
  • Sensör

1. L7 Bluetooth Akıllı Saat

İlk sırada L7 Bluetooth akıllı saat var. Bu saat, 30 yaşın altındaki en iyi akıllı saatler listesinde en çok kazanan saattir. Sekiz farklı spor izleme moduna sahip dijital bir akıllı saatten ihtiyacınız olan her şeyi sunan, bütçe dostu bir akıllı saattir.

Antrenörler, sporcular, sporcular ve aktif olarak formda kalmak ve üretken erişim çağrıları, mesajlar, sosyal medya ve diğer farklı uygulamaların tonunu korumak isteyen herkes için ideal bir seçimdir. Bu fiyata çok yönlü tasarımı ve kullanışlı özellikleri için akıllı saat.

Zaten bu saat fiyatı 28.95. Bu akıllı saat, akıllı saat gibi bazı önemli özelliklere sahiptir ve mükemmel görüntü kalitesi sunan 1.3 tam renkli hassas dokunmatik ekran sensörüne sahiptir.

İstediğiniz herhangi bir resim için uygulama ile ana arayüzü kendi tarzınız olarak ayarlayabilirsiniz. Fitness takip saati, kalp atış hızı, kan basıncı, uyku monitörü, kalori hesaplama, otomatik adımsayar hava durumu, saat, alarm ve çoklu spor modunu destekler.

Bu akıllı saat, vücudunuz ve sağlığınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için sürekli otomatik kalp atış hızı izleme, kan basıncı ve zaman sağlayabilir. Akıllı saat, uyku kalitesi verilerinin kapsamlı bir analizi ile uyku sürenizi ve tutarlılığınızı otomatik olarak takip edecektir.

Güncel verileri saat içinde görebilir ve uygulamada geçmiş verilerini görebilirsiniz. Bu akıllı saatin, her bir belirli aktivite verisini daha iyi anlamanıza yardımcı olan sekiz egzersiz modu vardır.

Yürüme, koşma, bisiklete binme, atlama, badminton, basketbol ve futbol gibi gerçek zamanlı izlemeyi destekler. Ayrıca ip68’e kadar su geçirmezlik derecesine sahiptir.

Fitness severler için en iyi seçim. Ellerinizi yıkarken takabilir veya yağmurda oynayabilirsiniz, ancak fitness takipçileri yüzme veya banyo için önerilmez.

Göze Çarpan özellikleri

  • Kan basıncı monitörü
  • Uzun pil ömrü
  • Fitness takipçisi
  • Küresel Konumlama Sistemi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir