Apex Legends Mobil için Geliyor mu ?

Apex Legends Mobil için Geliyor mu ?

Evet son bir kaç haftadır konuşulan oyun pubg’nin rakibi Apex Legendsi duymayan yoktur sanırım Görünüşe bakılırsa Apex Legends Mobil işletim sistemlerine degeliyor. EA’in Apex Legends oyunu piyasaya sürüldükten bir hafta içinde 25 milyon oyuncuya ulaştı.

Titanfall serisini getiren stüdyo Respawn tarafından geliştirilen Apex Legends, 72 saat içinde 10 milyon oyuncuya eriştikten sonra gerçek bir fenomen olmaya başladı. Oyun için şimdi mobil iddiaları var.

Battle royale oyunu şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da ücretsiz olarak sunuluyor, ancak yakında Fortnite ve PUBG ile daha iyi rekabet edebilmek için mobil cihazlara da gelecek. Electronic Arts’ın 2019’un ilk kazanç raporunu açıkladığı toplantıda, CEO Andrew Wilson, şirketinin Apex Legends’ı Android ve iOS cihazlarına getirmek istediğini söyledi.

Bakalım iddialara yanıt yakın zamanda gelecek mi hep birlikte görücez arkadaşlarlar bu arada apex legends hakkında hiç birşey bilmeyenler için yukarıya tanıtım videosu bırakıyorum iyi seyirler.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir