App Store Haftanın kısa süreliğine ücretsiz olan 4 uygulaması

App Store Haftanın kısa süreliğine ücretsiz olan 4 uygulaması

Merhabalar arkadaşlar iPhone veya iPad’inize Yüklemek için yeni uygulamalar arıyorsunuz ancak bulmakta güçlük çekiyorsanız doğru yazıdasınız.

Bu hafta indirime girmiş olan yüzlerce uygulamayı inceleyerek en iyi sekiz uygulamayı sizler için derledik. Unutmayın ki sonsuza dek ücretsiz kalmayacakları için hiç zaman kaybetmeden haberimize geçmekte fayda var.Daha sonra yorumlarda bunlar neden paralı olmuş diye sitem etmeyiniz değerli arkadaşlar hadi ozaman uygulamalara geçelim.

Polca – Retro Camera

Polca, retro fotoğraflar çekmek isteyenler için yaratılmış basit ve işlevsel bir uygulama. İçerisinde üç farklı çekim modu bulunan uygulamayla istediğiniz fotoğrafları yakalamak fazlasıyla kolay olacak.

[appbox appstore 1299525899]

Extreme Week Calendar

Extreme Agenda uygulaması sayesinde haftanızı organize etmek fazlasıyla basit bir hal alacak. Uygulama sayesinde tüm planlarınızı tek bir uygulama üzerinde toplayabilir ve hiçbir etkinliği kaçırmadan haftanızı düzenli bir şekilde geçirebilirsiniz.

[appbox appstore 555336524]

Safety Photo+Video gizleme uygulaması

Safety Photo+Video sayesinde önemli ya da gizli fotoğraf ve videolarınızı gizlemeniz mümkün. Bu belgeleri bir şifre ile koruyan uygulama, telefonunuzu eline alan kullanıcıların bu içeriklere ulaşmasını engelliyor. Tüm bunların yanı sıra bilgisayarınızdan yeni fotoğrafları kolaylıkla uygulamaya atabileceğinizi söylemekte de yarar var.

[appbox appstore 456637671]

AirDisk Pro

AirDisk Pro sayesinde iPhone, iPad ya da iPod cihazlarınızdaki dosyaları görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra AirDisk Pro’ya internet bağlantısı bulunan Mac ya da Windows tabanlı bilgisayarlardan ulaşmak da mümkün.

[appbox appstore 505904421]

Uygulamaların Kısa süreli ücretsiz olduğunu unutmayınız arkadaşlar kaçırmadan indiriniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir