App Store’da Yer Alan En İyi 5 Fotoğraf Uygulaması

App Store’da Yer Alan En İyi 5 Fotoğraf Uygulaması

Cep telefonları, günlük hayatımız içerisinde en fazla kullandığımız ürünlerin başında ilk sırada yer alıyor. Gün içerisinde neredeyse hiç elimizden düşürmediğimiz cep telefonları için ise insanlar oldukça seçici oluyor ve genellikle tercihlerini iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlardan yana kullanıyorlar ve cep telefonlarından alabilecekleri maksimum performansı almak istiyorlar.

Bu konuların başında ise fotoğraflar yer alıyor. Özellikle fotoğrafların paylaşım hızları düşünüldüğü zaman bu konu daha fazla öne çıkıyor. Biz de bu yazımızda Apple’ın uygulama marketi olan App Store’da yer alan en iyi 5 fotoğraf düzenleme uygulamasını sizler için bir araya getirdik.

İşte App Store’daki en iyi 5 fotoğraf düzenleme aracı;

1- Photo Lab: Picture Editör Art

Photo Lab, App Store’da yer alan ve en fazla tercih edilen fotoğraf uygulamalarından bir tanesi. Tamamen ücretsiz olan uygulama fotoğraflarınıza farklı ve özgün dokunuşlar yapmanızı sağlıyor. Herhangi bir program bilgisi olmadan kullanabileceğiniz uygulama sayesinde kolaylıkla fotoğraflarınızın üzerinde oynayabilir ve onlara profesyonel dokunuşlar katabilirsiniz.

2- Square Fit Photo

Square Fit Photo, diğer iki fotoğraf programından farklı olarak video düzenleme imkanını da kullanıcılarına sağlıyor. İçerisinde yer alan farklı filtreler ile fotoğraflara farklı dokunuşlar katabiliyorsunuz. Buna ek olarak 40’dan fazla sunduğu çerçeve ile de fotoğraflarına farklı süsler uygulayabilirsiniz.

3- Canva

Tasarım araçları arasında özel bir yere sahip olan Canva, iOS işletim sistemine sahip telefonlar içinde oldukça kullanışlı bir yapıya sahip. Mobile uyumlu yapısı ve basit arayüzü ile App Store’da en çok kullanılan fotoğraf düzenleme araçlarından olan uygulama, kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunabiliyor. Ücretsiz olarak sunduğu fotoğraf kırpma ızgaraları, filtreler ve illüstrasyonlar sayesinde Canva, App Store’da yer alan en iyi programlarından birisi.

4- Retrica

App Store içerisindeki en fazla kullanılan uygulamalardan olan Retrica, bilhassa çektiği selfieleri, Instagram üzerinden daha özgün bir biçimde paylaşmak isteyenler için en iyi seçeneklerden. 100’den fazla fitresi ve bunun yanı sıra sunduğu birkaç özgün özellikle birlikte Retrica uygulaması en iyi seçeneklerden.

5- Font Candy Style Text on Photo

Listemizdeki son uygulama olan Font Candy, fotoğrafların üzerine konuşma balonları, slogan gibi çeşitli yazıların etkileyici fontlar ile yazılmasını sağlıyor. Özellikle filmlerde ya da televizyonda gördüğünüz birbirinden güzel fontları bünyesinde barındıran uygulama ile fotoğraflarınıza farklı yazılar ekleyebilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir